Erkekleri Evliliğe Götüren Tuzak Cümleler :) |
|
|
#1 |
|
dejavu2009
|
Erkekleri Evliliğe Götüren Tuzak Cümleler :)- Ben neyim senin icin? Hayri lutfen bana soyler misin, senin icin kimimben? - Senden bi cocugum olsun istiyorum Nejat Evlenmemiz sart diil![]() - Annem seninle tanismak istiyor Haydar? Canim ne var bi gelip merhaba desen? - Seninle bir koltuga uzanip filmler seyretmek istiyorum Mahfi? - Kesinlikle evlenmeyi dusunmuyorum Evlilik bana gore degil Hikmet![]() - Babam artik gorusmeyeceksin o capulcuyla dedi Tarik? - Beni ne doktorlar ne muhendisler istedi bilsen? Aklin durur yani Ne o durgunlastin Fevzi?- Evlenmekten korkacak ne var Hidayet Alt tarafi bir kagit parcasindanmi korkuyorsun![]() - Bizim iliskimizde eksIk bisey var ama nedir bulamiyorum Firat?- Bu gun kravatini ben baglamak istiyorum Ferit? - Nasil yaptigim kuzu kapamayi begendin mi Talat istersen sana hergun yaparim![]() - Evlenmek sart diil iliskimize bir isim vermek istiyorum Ne bileyim adini koyalim tarif edelim yani![]() - Beni tanistirirken kiz arkadasim demenden biktim Asker arkadasim gibi kiz arkadasim Ne demek simdi bu Git basimdan Huseyin?- Yo yo dis fircam cantamda kalsin Senin banyonda ne isi var Lutfen israr etme yıldıray!- Eh madem istiyosun bu eve de bir tane alirim Bi tane senin evinde olur bi tane benim evimde![]() - Hayatiiiiim Macin basladi gel![]() ![]() Sana bira da actim Cerez filan?- Soyadin cok guzelmis Ertan? Dikkat ettin mi benim ismimle de cok kafiyeli oluyor ![]() - Degisen ne olabilir ki Sinan Biz seninle zaten evli gibi yasiyoruz![]() - Bak ne diyicem Bi aksam yemek yapiyim Annenler de gelsin ?- Hayatla ilgili planlarin nedir Ibrahim? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Cevap : Erkekleri Evliliğe Götüren Tuzak Cümleler :) |
|
|
#2 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Erkekleri Evliliğe Götüren Tuzak Cümleler :)kandıracaklar bizi ![]() ![]() :)))
|
|
|
|
#3 |
|
delishhhh
|
Cevap : Erkekleri Evliliğe Götüren Tuzak Cümleler :)evet kesinlikle bu maddelerden bazıları doğru ama buna taktik demeyelim yaşam tarzı diyelim ![]() ![]() bir kadın evlenmeyi düşünmediğini ne kadar çok söylerse evliliğe bir adım daha yaklaşmış oluyor ve kaçınılmaz son gerçekleşiyor![]() ![]() tecrübeyle sabittir![]() ![]()
|
|
|
|
#4 | |
|
dejavu2009
|
Cevap : Erkekleri Evliliğe Götüren Tuzak Cümleler :)Alıntı:
![]() ![]() altına imzada atıyorum![]() ![]()
|
|
|
|
|
#5 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Erkekleri Evliliğe Götüren Tuzak Cümleler :)Kandırmak manesef eskisi kadar kolay değil herkez aklını kullanıyor artık
|