![]() |
İslak Ellerle Tutulmuş Mektuplar |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() İslak Ellerle Tutulmuş MektuplarMasanın üzerinde, elimdeki kahve fincanıyla daireler çiziyorum ![]() Sevimsiz bir dalgınlık yakıyor gözlerimi, suskunluğum çok ağrıma gidiyor ![]() Kalbim denizin üstünde uçuşan kuşlar gibi dönüyor sanki, yere düşürmeden sevmeyi öğreneli çok oldu ama ; bugün anılar kadar canlı ve bir o kadar güzel değilim ![]() ![]() ![]() Bu hasret ruhumun hep kırık yerinden saldırır bana ![]() Islak ellerle tutulmuş mektuplar gibi lekelenirim ![]() Ah ardından sayıp sövemediğim adam; seni destursuz sevmenin bedeliymiş yalnızlık ![]() Bilmeliydim! Sevdiğimi poyrazı deli bir şehre emanet ettiğimden beri Güzünü hüznüne sarmış yorgun bir Ankara akıtıyorum kirpiklerimden Ve ben Dilini bile bilmediğim bir ülkeye ait gibiyim şimdi ![]() ![]() ![]() Hani uçurtmanın ipi kopar, dayanamaz rüzgâra ![]() ![]() Koca bir karanlık yürür insanın gövdesinde ![]() Her saniye daha çok şiddetlenen bir efkar sızar tütün kokusu sinmiş perdelerin köşelerinden ![]() Porselen bir dünyaya çiniler işlerken sevimsiz dalgınlığım, en çok kahve fincanımdaki dudak izimde takılırım ![]() Bir sahne sürekli yanıp söner gözlerimin önünde; bir gül lekesi, bir dudak izi, bir gül lekesi, bir dudak ![]() ![]() ![]() Birazdan daha da soğuyacak bu oda ![]() betimi benzimi solduracağım ![]() masanın kenarına yığılacağım ![]() ağlayacağım ![]() ![]() ![]() ben kendimi bile sende sevmişim ![]() Sevdiğimi; poyrazı deli bir şehre emanet ettiğimden beri Allah'a emanetim ![]() ![]() ![]() ![]() DostÇa KalıN ![]() |
![]() |
![]() |
|