![]() |
"Yönetici olma hakkım gasp edildi" |
![]() |
![]() |
#1 |
rebellious23
|
"Yönetici olma hakkım gasp edildi"Beşiktaş Kulübü'nün Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda, kongre üyeleri, özellikle borç konusunda kulüp yönetimine eleştirilerde bulundular ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelerden Cengiz Sarıkaya, toplantı öncesi yönetim kurulu üyelerinden Süleyman Eren'in kongre divan başkanlığı konusunda Ali Rıza Dizdar lehine imza topladığını öne sürerek, ''Tüzüğümüz gereği aklanmamış bir yönetim kurulu üyesinin kongre üyeleri arasında dolaşmaması gerekir ![]() ![]() Sarıkaya, başkan Yıldırım Demirören'in Futbol Federasyonu ile olan ilişkilerine de eleştiriler getirerek, ''Taraftarlar geçmişte bu federasyon başkanı döneminde federasyon binasının önüne siyah çelenk koymuşlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kongre üyelerinden Oktay Özaydın ise genel kurula gelmeyen yönetim kurulu üyelerini eleştirdi ![]() Yönetim kurulunun görevinin ibra edilene kadar sürdüğünü ifade eden Özaydın, şunları söyledi: ''Yönetim kurulu 1 başkan, 18 yönetici olmak üzere 19 kişiden oluşur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelerden Koray Lordoğlu ise, camiada yaşanan gruplaşmalara dikkat çekerek, ''Ben mecbur muyum şu gruba, bu gruba üye olmak konusunda ![]() ![]() ![]() -AKSOYLU: ''BORÇLA, YÖNETİCİ OLMA HAKKIM GASP EDİLDİ''- Ersan Aksoylu ise kulübün artan borcu nedeniyle yönetici olma hakkının gasp edildiğini iddia etti ![]() Aksoylu, kulübün büyük borç batağına sokulduğunu savunarak, ''Bunun tek sorumlusu yönetim kurulu değildir ![]() ![]() ![]() ![]() Kongre Divan Kurulu Başkanı Ali Rıza Dizdar'ın da müdahale ettiği bu sözlere, kulüp başkanı Yıldırım Demirören de tepki gösterdi ![]() Aksoylu, gelen tepkiler sonrası sözlerini geri aldığını dile getirdi ![]() |
![]() |
![]() |
|