![]() |
Canım Olmalısın |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Canım Olmalısın![]() ![]() ![]() Korktuğumda, sıkıca sarılabilmeliyim, Üşüdüğümde, ısıtmalısın beni yüreğinle ![]() ![]() ![]() Çocuklaşıp ağladığımda, okşamalısın saçlarımı, Tesellim olmalısın,Tesellin olmalıyım ![]() Acılara gülümseyebilmelisin ![]() Küçük bir tebessümün Bazen de, koca bir yürekten akan S e v g i n , Y a ş a t m a l ı b e n i Sevdamız sınırsız olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() Kurutmalısın, acıları Yüreğindeki sayfalarda ![]() Umut olmalı, heyecan olmalı gözlerinde Uzak olmalısın ![]() Hüzünlerden, kederlerden ![]() Hayat bulmalısın, "İşte yaşamak bu'' demelisin, Gözlerimi düşündükce daha fazla sevmelisin ![]() ![]() ![]() Gizlemeden gözyaşlarımızı A ğ l a y a b i l m e l i y i z, Paylaşıp sevinçlerimizi G ü l e b i l m e l i y i z ![]() ![]() Sığınağın olmalıyım ![]() Zorlukları,korkuları Birlikte yenmeliyiz ![]() ![]() ![]() İçimde olmalısın ![]() Yoksan yanımda bile ![]() Hissetmeliyim varlığını, Fizan da olsan bile ![]() ![]() ![]() Tutkunsam, yanıksam, Sevdalıysam sana Yaşatmalı beni bu sevda ![]() ![]() ![]() ![]() Vazgeçilmezin ben, Vazgeçilmezim sen, Paylaşmak istemediğin Tek varlık ben ![]() ![]() ![]() Paylaşılmazım sen ![]() ![]() ![]() Canım olmalısın, Y a ş a t m a l ı s ı n b e n i ![]() ![]() ![]() Canın olmalıyım, Y a ş a t m a l ı y ı m s e n i ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Canım Olmalısın |
![]() |
![]() |
#2 |
ayışığı
|
![]() Cevap : Canım OlmalısınÇOK GÜZEL
|