![]() |
Kriz Nedeniyle Satılık Abi |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Kriz Nedeniyle Satılık Abi![]() Şirketimizin İçinde Bulunduğu Maddi Kriz Nedeniyle Abimi Satıyorum 1,87 Boyunda 85 Kilo 27 Yaşında İthalat , İhracat, Kamu Yönetimi ve iktisat mezunu Çok temiz titizdir ![]() Arkadan iki dişi eksik ama görünüşte belli olmuyor ![]() Diksiyonu düzgün evlenme çağına gelmiş fakat okumaktan ve çalışmaktan fırsat bulamamıştır ilgilenenler için teklifinizi bekliyorum 0554 282 81 69 Bursa Kargo Ücretsizdir Gittigidiyor ![]() Marka: Diğer Model: Kendi abim Durumu: Kullanılmış Garantisi: Yok Kutusu: Yok MP3 Çalma: Yok Radyo: Yok GPRS: Yok 3G Desteği: Yok GPS: Yok Çift Hat Desteği: Yok ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kriz Nedeniyle Satılık Abi |
![]() |
![]() |
#2 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Kriz Nedeniyle Satılık Abiaradığım model değil,güzelinden bir bayan versiyonu olsa alırdım valla :D teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Kriz Nedeniyle Satılık Abizaten kapalı bir ortamda güneş gözlüğü ile foto çektiren birindende böyle bir ilan çıkardı:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
seda
|
![]() Cevap : Kriz Nedeniyle Satılık Abiyok ya eli yüzü düzgünmüş allah sahibine bagıslasın ![]() |
![]() |
![]() |
|