![]() |
Yufkada Çardak Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Yufkada Çardak KebabıYufkada Çardak Kebabı 8 kişilik Malzeme: 1 kg kemiksiz kuzu eti 60 gram tereyağ 3 adet hazır yufka 4 adet soğan 1 su bardağı yoğurt Tuz Karabiber Kırmızı toz biber 1/2 demet maydanoz Kızartmak İçin : Ayçiçek Yağı Tarifi Kuzu etini zar şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her birini geniş şeritler halinde keserek 8 eşit parçaya bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yufkada Çardak Kebabı |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Yufkada Çardak KebabıMmmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|