Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cemaate, edilmiş, okulu, polis, servis, soruları

Polis Okulu Soruları Cemaate Servis Edilmiş!

Eski 09-18-2009   #1
delishhhh

Polis Okulu Soruları Cemaate Servis Edilmiş!

Polis okulu sınavına soruların, bir cemaat dershanesi öğrencilerine dağıtıldığı öne sürüldü

Nail KAHRAMAN

BURSA - Türkiye genelinde geçen pazar günü yapılan Polis Meslek Yüksek Okullarına giriş sınavında, ÖSYM tarafından hazırlanan soruların sınav öncesi çalınarak, bazı dershanelerde sınava girecek öğrencilere dağıtıldığı iddia edildi Sınavdan önce arkadaşının çıkacağını söylediği 6 soruyu sınav günü karşısında gören 18 yaşındaki Erkan Kabakçı ve Mehmet Başbuğ Bursa Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu
Soruları ÖSYM tarafından hazırlanan ve geçen pazar günü yaklaşık 61 bin öğrencinin katıldığı Polis Meslek Yüksek Okulu Sınavı’nın sorularının çalındığı öne sürüldü Sınava katılan öğrencilerden Erkan Kabakçı ve Mehmet Başbuğ Bursa Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak iddiayla ilgili suç duyurusunda bulundu Sınava bir yıldır hazırladıklarını belirten Erkan Kabakçı ve Mehmet Başbuğ, haklarını sonuna kadar arayacaklarını kaydetti Bu sınavın katılan tüm adaylar gibi kendileri için de çok önemli olduğuna dikkat çeken Erkan Kabakçı şunları söyledi:
“Sınava girmeden iki gün önce bir arkadaşım bana soruların çalındığını söyledi Bu soruların bir cemaatin kontrolündeki dershanelere devam eden öğrencilere, sınav öncesinde yaptıkları bazı format değişikliği ile verildiğini söyledi Bu arkadaşım bana da 4’ü genel kültür ikisi matematik olmak üzere 6 soru verdi ve bu soruların sınavda çıkacağını söyledi Ben iddiaya fazla inanmadım Sınav günü aynı soruları karşımda görünce şok oldum Sınavdan sonra bu arkadaşımla tekrar irtibata geçtim Aynı arkadaşım soru kitapçığının bazı sayfalarının fotoğraflarını bana sınavdan günler önce üzerinde tarih ve saat yazan e-mail ile gönderdi Bu iletinin tarih ve saatinin değiştirilmesi mümkün değil O zaman kazanamayacağım diye çok korktum Sınav mide bulandırıyordu Çareyi savcılığa suç duyurusunda bulunmakta buldum Arkadaşımın gönderdiği e-mailleri, talep edilirse savcılığa vereceğim

ÖNCEDEN VERİLDİĞİ İDDİA EDİLEN SORULAR

Polis Meslek Yüksek Okulu Sınavına katılan Erkan Kabakçı’nın, sınavdan önce kendisine iletildiğini öne sürdüğü bazı sorular
-TÜSİAD Başkanı kimdir?
-Dünyayı sarsan domuz gribi hangi ülkede ortaya çıktı?
-Hadise Eurovision 2009’da kaçıncı oldu?
-2009 Akdeniz oyunları nerede düzenlendi?
-Cevapları ‘2 pi’ ve ‘sevgi’ olan 2 matematik sorusu (dha)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com