![]() |
Garson |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() GarsonGarson Adam, parmağını şaklattı, garson koşar adımlarla masaya yaklaştı ![]() - Buyurunuz efendim ![]() - Bana kola getir, buzlu olsun ![]() - Emredersiniz efendim ![]() Garson, bu ensesi kalın, cebi para ile dolu adamın siparişini getirmek için koşar adımlarla uzaklaştı ![]() ![]() ![]() Düşünceliydi, son yaptığı yatırımın neler getireceğini düşünüyordu ![]() ![]() ![]() Parası olmayan insan değersizdi ![]() ![]() ![]() Ya arkasından milyonlarca kişiyi koşturan siyasetçilere ne demeli? Birçoğu paranın kokusunu duyduğunda ilke filan hatırlamazdı ![]() Danışmanı bu işi iyi bilirdi ![]() ![]() Garson kolasını getirmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her ne kadar muhasebecisi dürüst bir adam olsa da, paranın yüzü sıcaktı, her an insanı çarpabilirdi ![]() ![]() ![]() Kağıdı masanın üzerine koyarken garsonun eli birden kola bardağına çarptı ![]() ![]() Garson şaşkındı ![]() - Aptal herif, yaptığını gördün mü? Bu takımın değerini biliyor musun sen? - Özür dilerim efendim, çok özür dilerim ![]() - Özür dilermiş ![]() ![]() ![]() ![]() Bir türlü anlamam ![]() ![]() Bu azarlamadan sonra zavallı garson başını önüne eğmiş ezile büzüle masadan ayrılmıştı ![]() Biraz sonra lokantanın baş garsonu dökülen kolanın yerine yeni bir tane getirdi ![]() ![]() Sinirleri yatışan zengin adam boğazın huzur veren maviliğine bir süre daldı ![]() ![]() ![]() ![]() Aptal garson onun planlarını bozmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() Kapıdan dışarıya çıkarken garsonla karşılaştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acaba eve gidip üstünü değiştirirse yetişebilir miydi? Bunları düşünürken birden ayağının altındaki halı kaydı ![]() ![]() ![]() - Koşun koşun beyefendi düştü ![]() Lokantadakiler koşarak geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ani bir kalp krizi, kriz anında vücut şoka girmiş olmalı bu yüzden hiçbir direnç gösteremedi ![]() Doktor biraz sonra hastanın başından uzaklaştı ![]() ![]() ![]() Lokantanın müdürü adamın cebinden cüzdanı çıkardı, bir yakınını bulalım diyerek rehberi karıştırmaya başladı ![]() ![]() Müdür garsona: - Hadi şunu omzuna al da kenara çek, girişi kapamasın dedi ![]() Zengin adam beş paralık diye nitelediği garsonun omuzlarında diğer zengin adamların lokantaya girmesine engel olmamak için cebinde ki birçok para ve değerli hisse senetleri ile bir kenara taşınıyordu ![]()
|