![]() |
Boğuluyorum Baba Kurtar Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Boğuluyorum Baba Kurtar Beni![]() BOĞULUYORUM BABA KURTAR BENİ Bir babanın yaşayacağı en büyük acıyı yaşadı ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul'daki sel felaketine İkitelli'de yakalanan, minibüsüyle sulara kapılıp yaşamını yitiren 32 yaşındaki Kendal Gönenç'in ölmeden önce İstanbul'daki babası Hacı Gönenç'i cep telefonuyla arayarak, "Baba boğuluyorum" dediği ortaya çıktı ![]() Bu sözleri söyledikten sonra telefonuna bir daha ulaşılamayan Gönenç'in daha sonra cesedi bulundu ![]() Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nde oturan Kendal Gönenç, yaklaşık 1 ![]() ![]() Topkapı'da minibüs şoförlüğü yapan Kendal Gönenç, geçen çarşamba günü sabahın ilk ışıklarıyla evinden çıkıp, minibüsle servis yapmaya gitti ![]() Kullandığı minibüs İkitelli'de sel sularına kapılan Gönenç, babası Hacı Gönenç'i cep telefonundan arayıp, sele kapıldığını belirterek, yardımcı olmasını istedi ![]() Oğlunun söyledikleri karşısında şaşkınlık yaşayan baba Hacı Gönenç, sakin olmasını isterken, bir süre görüşmesini sürdürdü ![]() ![]() ![]() Minibüs şoförü Gönenç'in cenazesi dün yakınları tarafından memleketi Hani ilçesine getirildi ![]() ![]() Baba Hacı Gönenç, cenazede ayakta durmakta güçlük çekerken, sel kurbanı Kendal Gönenç, daha sonra ilçe mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi ![]()
|