![]() |
Hiperaktif Mehmet |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Hiperaktif MehmetEn ön sırada otururdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok kez söylediklerimi dinlemez, anlattıklarım ilgisini çekmezdi ![]() ![]() ![]() ![]() Her gün onunla aynı sınıfta bulunmak yorucu ama bir o kadar da muhteşem bir duyguydu ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer panodaki resimleri yırtmışsa, emin olun oraya koyacak daha güzel resimler bulduğunu iddia edecekti ![]() ![]() ![]() Hiçbir zaman onu ikna etmek için sarf ettiğim sözler başarılı olamamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() Mayıs ayının gelmesiyle havalar ısınmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Çalım atmak yok ![]() ![]() Maç saati yaklaşınca tüm sınıfı okulun bahçesinde sıraya dizdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yolun sağından yürüyor, trafiğe dikkat ediyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Caddeye baktım hızla geçen arabalar minnacık bir kedi karşıdan karşıya geçmeye çalışıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Bir anda çocukların sırasından biri fırladı ve bağırmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanıma geldi ![]() - Öğretmenim bak ne kadar güzel, dedi ![]() Donup kalmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mehmet hiçbir şeyin farkında değildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|