![]() |
Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur :) |
![]() |
![]() |
#1 |
tilki
|
![]() Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur :)-yolların ustasıyım,röflenin hastasıyım -gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman -sen batan güneş, ben yollarda kremşanti -miras değil sevgilim hediye etti güzelim -bir sana hastayım, diyete girdim yastayım -kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe -torpidonda aseton yoksa güzelim, mühim değil ben mazotla da silerim -nazar etme ne olur evlen senin de olur -Rujum biter yollar bitmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() beni geçmeyin hepinizi çizerim ![]() ![]() ![]() -bir makyaj yapmaya doyamadım, bir de sana ![]() ![]() ![]() -saçlarımı savururum, güneş gibi kavururum ![]() ![]() sollarsan eğer, arabanı uçururum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur :) |
![]() |
![]() |
#2 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur :)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur :)çok komik yhaa
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
lescon
|
![]() Cevap : Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur :)eline sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
su perisi
|
![]() Cevap : Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur :)Çok güzel, valla aynen de doğru ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
cansel
|
![]() Cevap : Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur :)çok güzelmiş yaw emeğine sağlık:D
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kesmeshaker
|
![]() Cevap : Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur :)torpidonda aseton yoksa güzelim, mühim değil ben mazotla da silerim süper yaaa ellerine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
mesanihta
|
![]() Cevap : Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur :)![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
seyito
|
![]() Cevap : Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur :)-miras değil sevgilim hediye etti güzelim -bir sana hastayım, diyete girdim yastayım -kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe -torpidonda aseton yoksa güzelim, mühim değil ben mazotla da silerim harika muhteşem perfect:))) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
seçkin60
|
![]() Cevap : Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur :)Nazar etme ne olur evlen seninde olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
stubborn
|
![]() Cevap : Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur :)kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
b@ron
|
![]() Cevap : Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur :)Kızlar kamyon şöförü olursa kamyon arkası yazıları nasıl olur; -Yolların ustasıyım, röflenin hastasıyım ![]() -Gaz,fren,şanzuman manikürsüz halim duman -Bir sana hastayım,diyete girdim hastayım -Kulağıma takarım küpe, yetişemez hızıma hiçbir züppe ![]() -Rujum biter,yollar bitmez ![]() Torpidoda aseton yoksa güzelim , mühim değil ben mazotlada silerim
|