![]() |
Umudum Var Yarına |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Umudum Var YarınaUmudum var yarına
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve hayat başlayacak ![]() ![]() Yine incitcekler YüReĞiM seni ![]() ![]() ![]() Yine kanatcaklar dikenleriyle ![]() ![]() Başını kaldır YüReĞiM bak sen gökyüzüne Hala masmavi rengi görüyosan yürü ve bak önüne ![]() ![]() ![]() Anladın dimi artık herşey sahte ![]() ![]() ![]() Herkesin yüzünde birden fazla maske ![]() ![]() ![]() YüReĞiM yetişelim artık sonu gelmeyen yangınlara ![]() ![]() Bizde yansakda söndürelim başka yananları ![]() ![]() Anlatalım katı yüreklere sevdanın adını ![]() ![]() ![]() Ve kazıyalım gökyüzüne sevgiyi ve aşkı ![]() ![]() ![]() Hisset YüReĞiM bu mevsimde esen rüzgarları ![]() ![]() Hissetme ama sana atılan taşları ![]() ![]() ![]() Devam edelim YüReĞiM severek devam edelim ![]() ![]() ![]() ![]() İlk önce sevmeyi sevelim YüReĞiM ![]() ![]() ![]() Dua edelim sevmeyi sevmeyenler için ![]() ![]() ![]() Ve ağlayalım ağlamayı bilmeyenler için ![]() ![]() ![]() Bir sevda mevsimindeyiz yüreğim ![]() ![]() Gülleri gözyaşıyla büyütülen bir sevda mevsimi ![]() ![]() ![]() Rengini kandan alan gülleriyle örtülen bir sevda mevsimi ![]() ![]() ![]() Hayallarin bulutlarda gezdiği bir sevda mevsimi ![]() ![]() ![]() ![]() Yarınlar bizi bekliyor YüReĞiM ![]() ![]() ![]() Acılar bizi bekliyor ![]() ![]() ![]() Biz hep tebessüm edelim YüReĞiM içimiz kan ağlasada ![]() ![]() alıntı
![]() |
|