![]() |
Evet İşte İnsanLığın Gerçek YÜZÜ |
![]() |
![]() |
#1 |
ηєƒяєт
|
![]() Evet İşte İnsanLığın Gerçek YÜZÜ![]() ![]() Norveç ve Kanada yeni bir turizm'e başladı ![]() ![]() ![]() ![]() Buna spor mu diyorsuz? Bu bir sporcumu? ![]() Neden? ![]() Sen bizim tek umudumuzsun! ![]() Bu barbarlık insanlar tarafından yapılmamalı ve engellenmeli! ![]() Bize sırtınızı dönmeyin çünkü korunmazısız! ![]() ![]() ![]() Bu resimlerin çok üzücü olduğunu biliyorum ve asıl acıyı biz yaşıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden onları öldürüyoruz? Yaşamaya ve ölmeye kim karar verir/verebilir ki? ![]() ![]() ![]() Lütfen bana ve arkadaşlarıma yardım edin ![]() ![]() ![]() ![]() Bu resimleri izleyip HİÇBİRŞEY yapmamak bencilliktir ![]() ![]() ![]() ![]() Lütfen bize yardım edin ![]() ![]() ![]() ![]() Lütfen bize yardım edin!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAYVANLARI VE FOK BALIKLARINI ÖLDÜRMEYELİM ![]() ![]() ![]() Bunu başkalarına e-mail atarak buna bir dur diyebilir ve başkalarını uyarıp bu gaddarlık ve katilliği önleyebiliriz ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Evet İşte İnsanLığın Gerçek YÜZÜ |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Evet İşte İnsanLığın Gerçek YÜZÜAllah hic bir kötülüğü yanına bırakmaz hak ettiği cezayı bir gün bulur insanlık mı kaldı bu dünya bu kadar acımasız işte
|