![]() |
SGK'den Iş Fırsatı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() SGK'den Iş FırsatıSGK'den iş fırsatı Sosyal Güvenlik Kurumu sınavla 35 müfettiş yardımcısı alacak ![]() ![]() Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK), müfettiş yardımcılığı sınav duyurusu Resmi Gazete'de yayımlandı ![]() ![]() SGK'nin geri kalan 10 kişilik kadrosu ise tıp fakültesi ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu'nca kabul edilmiş yurtdışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olan 2 müfettiş yardımcısı, eczacılık fakültesinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurtdışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olan 5 müfettiş yardımcısı, endüstri mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu'nca kabul edilmiş yurtdışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olan 3 müfettiş yardımcısı şeklinde olacak ![]() SGK, 27-28 Haziran 2009 ve 28-29 Haziran 2008 tarihli Kamu Personeli Seçme Sınavları'nda başarılı olan adayları, 24-25 Ekim'de yazılı sınava tabii tutacak ![]() Başvurular, 7 Eylül'de başlayıp, 25 Eylül'de sona erecek ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|