![]() |
Seyret,sus ve Dinle |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Seyret,sus ve DinleSeyret,sus ve dinle
-------------------------------------------------------------------------------- Bir gün bir dağ güneşle birlikte güne uyandı ![]() ![]() ![]() Dedi ki, "Ben ne güzel bir yerdeyim, önüm masmavi bir deniz ve her gün güneş bana gülümseyerek gün başlıyor ![]() Gökyüzünde küme küme bulutlar pamuk yığınlarını andırıyordu ![]() Martılar çoktan uyanmış gökyüzünde dans ediyorlardı ![]() ![]() "İiiiiiiiihhhhhh , bu da ne? Bu küçük fare benim manzaramı şimdi neden bozuyor?" Onun oradan bir an önce gitmesini istedi ve şöyle bir titredi ![]() Tepeden aşağıya doğru bir kaç taş hızla yuvarlanmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ara ara atlayan zıplayan balıklar denizin duruluğunda küçük halkalar oluşturuyordu ![]() Deniz dağın sıkıntısını anladı ve dağa seslendi: "Neden böyle bir günde bir küçük fare için mutsuzluk oyununa başlıyorsun ki? Bak ben dümdüzken balıklar da benim duruluğumu bozuyorlar ![]() ![]() ![]() Kabul et gerçeği, herşey bir şeylerle bütün aslında ![]() ![]() ![]() ![]() Dağ denize sordu: "SEYRET, SUS ve DİNLE? O da ne demek?" Deniz, "Bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dinlediğindeyse onlardan öğrendiklerini uygulama fırsatı bulabileceksin ![]() ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Seyret,sus ve Dinle |
![]() |
![]() |
#2 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Seyret,sus ve DinleEmeğine sağlık Sevgili Mimar güzel yazıydı ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Seyret,sus ve Dinle |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Seyret,sus ve Dinle![]() ![]() ![]()
![]() |
|