![]() |
Karşılıksız Sevmek |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Karşılıksız SevmekNeydi seni böyle vazgecilmez yapan
Böylesine degerli kilan? Var olupta dokunamamakmiydi? Benim olmamanmiydi? Belkide özlemindi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama insan yanibasindakini nasil olurda özler? Bir nefes kadar yakindi bedenin bana Ama duygularin okyanuslar kadar uzak ![]() ![]() ![]() Seni gördügümde sana dokunamamak Yüzüne bakip seni seviyorum diye haykiramamak Sarilip gözyaslarimi omzuna damlatamamak Beni en cok acitan bunlari yanlizca rüyalarima sigdirmak ![]() ![]() ![]() Belkide bunlardi seni böyle vazgecilmez yapan Böylesine degerli kilan ![]() ![]() ![]() Ben seni karsiliksiz sevdim Belkide seni degil seni karsiliksiz sevmeyi sevdim Ama sunu biliyorumki sevmekten hic vazgecmedim ![]() ![]() ![]() Vede gecmeyecegim ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Karşılıksız Sevmek |
![]() |
![]() |
#2 |
peri
|
![]() Cevap : Karşılıksız SevmekYUREGINE SAGLIK ÇOK GUSEL BUNU BILIYORUM ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|