![]() |
Bir Eylül Gerçeği Aşkımız |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Bir Eylül Gerçeği Aşkımız![]() Hazan yaprakları gibi dökülürken ömür takvimleri Notasız bir bestenin anlamsız melodisiydi, hayatımın ritmi Günler daha bir anlamlı , güneş daha bir sıcak doğuyordu Senle başlayan gecelerimin ay beyazı çöktüğünde gönlüme ![]() Hoş geldin Sevda çiçeğim gönlümün gülistanına Mevsimleri mi değiştirdin söylermisin bana Artık bir nedenim oldun bak anlatayım sana ![]() ![]() ![]() Aşk yağıyor Gönül dünyama haydi ıslanalım doyasıya ![]() ![]() ![]() Sen sıcacık gülüşlü nadide çiçeğim Sen yaşam nedenim , yükümlü kalbimin , temyizsiz gerekçesi Yaşama dair sebebimin , seviyorum dilekçesi Oy birliğiyle alınmış , Her bir kelimesi Aç kalbinin hücresini tutuklu kalayım cantanesi ![]() Senden başka hiçbir göze bakmayacagıma Senden başka hiçbir söz duymayacagıma Senden başka hiç rüya görmeyeceğime Karar verilmiş tekçarem canıma minnet ![]() Kapat gardiyan kapıları ardına dek Ben tutuklu mahkum sevda suçluyum Bir ömür yüreğinde soluksuz kalacaksam Nefesim yarim olmuş …Birlikte soluk alacağım ![]() alıntı
![]() |
|