![]() |
ABD'li Yapımcıların Türkiye Ayıbı! |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() ABD'li Yapımcıların Türkiye Ayıbı!![]() Bu yapımcıların iyi niyetli olması mümkün değil! The Last Templar'da Bodrum öyle bir hale sokuldu ki inanamayacaksınız! Amerikan yapımı 'The Last Templar'da sadece Bodrum değil, Türkiye, öyle gösteriliyor ki, sahnelerin Irak'ta ya da Afganistan'ın bir köyünde geçtiğini düşünebilirsiniz ![]() Develerin gezdiği çöller, klasik bir Arap köyünde rastlanabilecek tek katlı yapılar, çadırlar, sokakta yılan oynatan adamlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eski bir hazinenin peşine düşen kahramanların macerasını anlatan 'The Last Templar', Hollywood dizi ve filmlerinin çok uzağında ![]() ![]() BODRUM AFGANİSTAN'A BENZETİLMİŞ Oscarlı oyuncu Mira Sorvino'nun başrolde olduğu yapımın Bodrum'da geçen bölümlerinde, kahramanlar, deve kervanlarının geçtiği çöllerde konaklıyor ![]() ![]() Yapımın internette aldığı eleştiriler de olumsuz yönde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : ABD'li Yapımcıların Türkiye Ayıbı! |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : ABD'li Yapımcıların Türkiye Ayıbı!Nedense hiç şaşırmadım ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : ABD'li Yapımcıların Türkiye Ayıbı! |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : ABD'li Yapımcıların Türkiye Ayıbı!Ben hiç şaşırmadım ![]() ![]() ![]()
![]() |
|