![]() |
Seni Bilemem! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Seni Bilemem!![]() Şimdi ayrılık var yandığımız yerde ![]() Kokusu sindi kalbimize ![]() Olsun içimiz temiz bizim ![]() Anılarımızı yaşatırız belki ![]() Koymayız kimseyi yerimize ![]() Ben zaten sevemem ![]() Seni bilemem! Emanetini sararsa da saklarım ![]() Eskide kaldı diyip gülüp geçemem ![]() Dokunmam kimseye ![]() Dokunmasınlar da ![]() Bana yeter bu kadarı Fazlasını istemem ![]() Duyarsam susarım ![]() Hıçkırmadan ağlarım ![]() Öldürse de içimi yokluğun ![]() Sonrasızlığını hakkıyla yaşarım ![]() Senin adaletini bilemem! Dokunduğun yerler mühürlü kalır ![]() Ellerine ihanet edemem ![]() Kendime bile dokunamam ![]() Esaret değil ayrılığın ![]() Ama özgürlüğü sensiz sevemem ![]() Senin sınırlarını bilemem! Yaşarım bir şekilde ![]() Ölürsem acımın da hakkını veremem ![]() Izdırap taşırım belki ![]() Çok ağrır ![]() ![]() Uyanırım ![]() ![]() Değişmez gördüklerim evet ![]() Değişmesini beklemem ![]() Senin gözlerini bilemem! Yerimize konan ayrılık noktadır benim için ![]() Altına en fazla virgül koyabilirim ![]() Dünyanın hiçbir harfini ![]() Senin adını yazacaklar diye birleştiremem ![]() Senin imlanı bilemem! Susarım ![]() ![]() Tek umudum kalır geriye ![]() Sırf bu yüzden ölemem ![]() Sana ölene kadar demişken ![]() Yarı yoldan dönemem ![]() Senin yeminini bilemem! Ne başkasında gözüm kalır ![]() Ne geri kalanımı başkası alır ![]() Sevemem ![]() Seni bilemem! alıntı
![]() |
Cevap : Seni Bilemem! |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Seni Bilemem!Yüreğine ve duygularına sağlık enise :)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Cloud
|
![]() Cevap : Seni Bilemem!teşekkürler arkadaşım ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Seni Bilemem!Okuyan bütün arkadaşların gözlerine sağlık teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
evrem88
|
![]() Cevap : Seni Bilemem!Ne başkasında gözüm kalır ![]() Ne geri kalanımı başkası alır ![]() Sevemem ![]() Seni bilemem! teşekkürler arkadaşım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|