Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ipini, koparttı

Ipini Koparttı

Eski 08-23-2009   #1
delishhhh

Ipini Koparttı

AKP’nin teslimiyetçi tutumundan
yüz bulan İmralı canisi, tıkıldığı
delikten sağa sola tehdit savurdu

TERÖR çetesinin lideri kendisinin muhatap alınmasını isteyerek, Türk Silahlı Kuvvetleri ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve ülkücüleri açıkça tahrik etmeye kalkıştı

Terörist Öcalan’ı azdırdılar
AKP hükümetinin takındığı tavizkar tutum teröristbaşı Abdullah Öcalan’ı azdırdı Kenya’da yakalanıp Türkiye’ye getirildiğinde devletin hizmetinde olacağını söyleyen Öcalan, avukatlarıyla yaptığı son görüşmede Türkiye Cumhuriyeti’ne resmen meydan okuyor ’Kürt sorunu’nun çözümünde kendisiyle müzakere edilmesi gerektiğini dile getiren teröristbaşı Öcalan, şunları dile getirdi: “Ben 10 yıldır bu sorunun çözümü için elimden geleni yaptım Türkiye’de Yaşar Kemal dahil hiçbir aydın sorunu tam olarak derinliğine kavrayamıyor

Karşılarında çocuk yok
DTP beni temsil etmiyor, PKK beni temsil etmiyor Bir başkası beni temsil etmiyor Mesela Ahmet Türk’le mi çözmek istiyorsunuz Sizi engelleyen kimse mi var? Karşılarında çocuk yokEmniyetle 90 gün müzakere etmem lazım 90 gün müzakere ettikten sonra ancak sorunun emniyet yönü çözüm noktasına gelebilir Sorunun askeri boyutunun çözülebilmesi için benim 45 gün müzakere etmem lazım

Bahçeli çok konuşuyor
Bahçeli çok konuşuyor Bahçeli neden anlamıyor? Gücü de yok, kendisi bunu biliyor Ne yapmak istediği ortada Bahçeli, o kadar gücünüz varsa, o kadar kendinize güveniyorsanız sizi başkumandan ilan edelim Topla ülkücü ordunuzu, Kandil’e gidin Bakayım ne yapacaksınız Şimdi gücünüz de yok Yine de bağırıp çağırıyorsunuz Anlamak zorundasınız Yeri geldiği zaman ben bunların hesaplarını hepsinden sorarım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com