![]() |
Madem Ki Yokluğumla Daha Mutlusun |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Madem Ki Yokluğumla Daha MutlusunHayat soğuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine yağmur yağıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece sana sarılarak uyuduğumda nefes alabiliyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce kolunu çekerdin başımın altından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni kaybetme korkusu öyle işlemişti ki hücrelerime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni yeniden hayatın içinde ![]() Oysa seni uyutmayan içindeki o yangınlı hesaplaşmaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dönüp geriye bakıyorum da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni yollarca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dürüstlük kimi zaman yalanlardan çok daha acımasızmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkıma kapalı bir kapının önüne bırakılmış yaralı bir kuş gibiydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra bir gün geldi ve unutuldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayata karışmamak için tek kalkanım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırgınlık kimlik değiştirdi ve vazgeçiş oldu benim için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç zaman sonra bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O zamansız unutuluşun ardından yeniden hatırlanmanın sevinci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl da telaşlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra hayatını değiştirdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin için bir ilişkide girilebilecek bütün kimliklere bürünmedim mi? Önce aşkla değil kalbinin boşluğuyla tutunduğun bir can yoldaşıydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlamadın mı artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle geçen zaman bir daha tekrarı olmayan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi varlığım her geçen dakika daha da daralan gizli bir çember örüyor etrafına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilim nereye gidiyorsun? Orada ne var? Benliğini kıstırdığın duvarların arkasında soğuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle çok reddedildim ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi bana varlığımın sana acı vermediğini söylüyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkuyu beklemenin telaşı korkunun kendisinden çok daha ürkütücü biliyor musun? İşte bu yüzden sensizliğin karanlık kuyusuna kendi ellerimle bırakıyorum kaderimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madem varlığım acı vermiyor sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Madem Ki Yokluğumla Daha Mutlusun |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Madem Ki Yokluğumla Daha MutlusunBayağı uzundu ama harika bir şiirdi, yüreğin sağolsun :)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Madem Ki Yokluğumla Daha MutlusunHayatımız da en önemli artı çok değerli olan şeylerden birisi de zamandır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet gerçekten uzun bi paylaşım oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Madem Ki Yokluğumla Daha MutlusunAlıntı:
![]() ![]() |
|