![]() |
Hoşçakal Yüreğimin Tahtından İnen.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Hoşçakal Yüreğimin Tahtından İnen..Tam unutmuşken ![]() Neden karşıma çıktın? Katlanıyordum ![]() ![]() Kalan son yarımdın ![]() Yokluğuna alıştım tam derken yine karşıma çıkıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her şey istediğin gibi Çok mutluydum sen yokken Sevmeyi unutmuşken Geldin de ne fark etti ki? Gitmelerin hep aynı acıyı yaşatıyor ![]() ![]() ![]() Yorulmuyor deli gönlün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğim sana akarken sel misali önüne set kurmandan yoruldum ![]() Sen sevmek nedir bilmiyorsun… Deli bir yüreğin var acı çektirmeyi sevgi diye nitelendiriyorsun ![]() Ama bu kez bitti… Yoruldu deli yüreğim ![]() ![]() Ve sen artık anılarımda kalacaksın her ölüm gibi… Evet bu kez alışmıyorum…Öldürdüm seni kalbimde ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gelişinde seni bekleyen bir deli yüreğim olmayacak ![]() ![]() Bu son sözümdü adını son anışımdı… Hoşçakal yüreğimin tahtından inen ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Hoşçakal Yüreğimin Tahtından İnen.. |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Hoşçakal Yüreğimin Tahtından İnen..Yüreğine sağlık, çok güzeldi ![]() ![]()
![]() |
|