![]() |
İsyana Aşeriyor Yüreğim / Dilim / Gözlerim... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() İsyana Aşeriyor Yüreğim / Dilim / Gözlerim...![]() İsyana aşeriyor yüreğim bu gece ![]() ![]() ![]() Yaşananlara ![]() ![]() ![]() ![]() İsyana aşeriyor dilim bu gece ![]() ![]() ![]() Susuşlara ![]() ![]() ![]() İsyana aşeriyor gözlerim bu gece ![]() ![]() ![]() Dökülen yaşlarına ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz daha büyüdüm bu gece ![]() ![]() ![]() Yüzüme her gülenin dost olmadığını bir kez daha anladım ![]() Çok radikal kararlar aldım mesela ![]() ![]() Yanlı taraflarımı attım bu gece ![]() ![]() ![]() Senin bana hiç olamadığın kadar öznel olup geldim yanına ![]() Sahte sözlerden etkilenmeden aldım seni sol yanıma ![]() Kendi dünyamı tanıdım bu gece ![]() ![]() ![]() Sen olmayınca yıkılacak kadar küçük olmadığını anladım ![]() ![]() Senin yaptığın gibi başkalarıyla değil ![]() ![]() ![]() ![]() Ulu orta her yerde paylaşacak kadar onursuz olmadı benim sevdam ![]() ![]() ![]() ![]() Milletin ağzına sakız olacak kadar alçalmadı ![]() ![]() Senin yaptığını yapmadım mesela ![]() ![]() ![]() Sevdiğime laf söylettirmedim ![]() Sende hiç var olamayan bende ise yok olamayan "biz" i harcatmadım bozuk para niyetine ![]() Korudum ![]() ![]() Kadrim ![]() ![]() Sonuna kadar savaştım ![]() Var olduğunu sandığım "biz" i kurtarmak adına engin denizlerde kulaç attım ![]() Boş yere çırpındı yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() Benim susmayan kalemim ![]() mutsuzundan bir son yazmış bile bizim için ![]() Şimdi nokta koymak düşer bize ![]() ![]() ![]() Hadi! İndim ben sahneden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noktayı sen koy ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı __________________
![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : İsyana Aşeriyor Yüreğim / Dilim / Gözlerim... |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : İsyana Aşeriyor Yüreğim / Dilim / Gözlerim...Hadi! İndim ben sahneden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noktayı sen koy ![]() ![]() ![]() ![]() çok güzeldi enise :) şiir paylaşırken iyi seçimler yapıyorsun gerçekten ;)
![]() |
![]() |
Cevap : İsyana Aşeriyor Yüreğim / Dilim / Gözlerim... |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : İsyana Aşeriyor Yüreğim / Dilim / Gözlerim...Teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|