![]() |
Sevgim Kadar Kocaman da Bir ELVEDA... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Sevgim Kadar Kocaman da Bir ELVEDA...Sevgim Kadar Kocaman da Bir Elveda ![]() ![]() ![]() ''Açılır sonsuz kere yoluna güllerim / Koparıp atsan da solmaz gönlüm ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç kez acıttın canımı sayısını unuttum ![]() ![]() ![]() Ve kaç kez gömdün zindanlara / Prematüre düşlerimi ![]() ![]() ![]() Ben yine de kör kuyularda / Dolunay sevdana tutundum ![]() Ne yaparsan yap nafile /Kendimi sende boğdum ve yeniden doğurdum ![]() ![]() ![]() ''Yokluğun soğuk ![]() ![]() ![]() ![]() Kırk derece ateşte tuttuğun bedenimi Gözlerinden sonra ısıtamadı hiç bir güneş ![]() ![]() ![]() Yastığım benden önce dalar oldu uykuya /Yorganımsa sadece ince bir zar ![]() ![]() ![]() Ruhum çırıl çıplak kalmış /Kar getirmiyor yünden sargılar ![]() ![]() ![]() ''Geceler boyu sevişmelerimiz bitmesin / Gölgesi düşsün saçlarına aşk ateşimin ![]() ![]() ![]() Bunları benden ne diye esirgersin be adam! Zaten aşk olmuş RH pozitif damarlarımda dolaşıyor Ben sana bedenimin değil ![]() Yanında olamayışlar değil de /Kalbinden uzağa düşmeler koyuyor ![]() ![]() ![]() Bırak saçların yerine yüreğini okşayayım ![]() Ellerin yerine kaleminden düşen kelimeleri tutsam da olur ![]() ![]() ![]() ''Sakınıp sakla güneşim ol al ısıt beni / Yüzünün sıcak kokusu kalsın ellerimde ![]() ![]() ![]() Dokunmalara aç kalmak yakmıyor insanın canını ![]() ![]() ![]() Yüreğini istiyorsun birde dolu dolu /''Aşkım'' sesini ![]() ![]() ![]() Hani en çok O'na yakışanı ![]() ![]() ![]() Gözlerinin ikliminde yağmura tutulu veriyorsun Uykular arası yalnızlığından kaçarken ![]() ![]() ![]() Ve istiyorsun ki ![]() ![]() ![]() /Bir su damlası gibi kayıp gitmesin ellerinden ![]() ![]() ![]() ''Kalbim duraksız haykırışlarda / Ne yapsan ayrılamam senden asla ![]() ![]() ![]() En büyük yalanı(N) m oluyor ![]() ![]() ![]() Önce gözlerimdi senden vazgeçen / Sonra ellerim ellerinden kurtuldu ![]() ![]() ![]() Bir tek ''ayrılamam'' sahtekarlığı kaldı /Bedenli ve bedelli vazgeçişlerin arkasında ![]() ![]() ![]() ''Hafife alma aşk vurur insana / Bu kadar kolay sanma delikanlım ![]() ![]() ![]() Ağırlığını taşıyamadığın aşkımın /Vurgunlarına inanmanı bekleyemem ![]() ![]() ![]() Elbet sende hançerlendiğin de şah damarından /Anlarsın ![]() ![]() ![]() Kolay olmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi yolun açık olsun delikanlım! İçimde ki kapanlara sıkıştırdığım kadar /Yollar da araladım sana ![]() ![]() ![]() Yalnız kalmayacaksın korkma /En güzel yarenliği yıldızlar yapacaklar sana ![]() ![]() ![]() Hoşçakal ömrüm ![]() /Sevgim kadar kocaman da bir ELVEDA __________________![]() ![]() ![]() 40
![]() murder time ![]() ![]()
![]() |
Cevap : /Sevgim Kadar Kocaman da Bir ELVEDA... |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : /Sevgim Kadar Kocaman da Bir ELVEDA...Sevgim Kadar Kocaman da Bir Elveda ![]() ![]() ![]() o güzel yüreğin de, elvedalar yer almasın ![]() paylaşım mükemmeldi tebrikler :)
![]() |
![]() |
Cevap : Sevgim Kadar Kocaman da Bir ELVEDA... |
![]() |
![]() |
#3 |
peri
|
![]() Cevap : Sevgim Kadar Kocaman da Bir ELVEDA...teşekur eerim tatlımmmm ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sevgim Kadar Kocaman da Bir ELVEDA... |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Sevgim Kadar Kocaman da Bir ELVEDA...Ben teşekkür ederim arkadaşlar ![]() ![]() ![]() Okuyan gözleriniz nur'lansın :) |
![]() |
![]() |
|