Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
huzur, kabristanda

'Huzur Kabristanda'

Eski 08-17-2009   #1
Şengül Şirin

'Huzur Kabristanda'

'Huzur kabristanda'

Ağrı şehir mezarlığında görev yapan Ali Asker Bozan, en büyük huzuru kabristanda buluyor
Bozan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 16 yıldır mezarcılık yaptığını ve baba mesleği olan işini çocuklarının da yapmasını istediğini ifade ederek, şunları kaydetti:
''Benim babam bu işi 35 yıl yaptı Babam, bu işte çalışırken beni yanında gezdirirdi İleride bu işi bana bırakacağını söylerdi Haklı da çıktı Ben de 10 yaşında olan çocuğum Hüseyin Bozan'a, bu kutsal görevi bırakacağıma inanıyorum''
Kabristanın bakımından ve bütün işlerinden sorumlu olduğunu bildiren Bozan, ''Yakınlarını kaybeden bazı aileler beni arayarak yardım istiyor Ölünün yıkanmasından defnedilmesine kadar bütün işlemleri ben yürütüyorum'' dedi
En büyük sıkıntıyı kış mevsiminde yaşadığını ifade eden Bozan, ''Kış mevsiminde ilimiz eksi 40 dereceleri görüyor Ben de yazın boş vakitlerimde mezar kazarak, kışa hazırlık yapıyorum Bu şekilde kış ayında fazla zorluk çekmiyorum'' şeklinde konuştu

-EN BÜYÜK HUZURU KABRİSTANDA BULUYOR-

Gününün büyük bölümünü mezarlıkta geçirdiğini, sadece alışveriş yapmak için ayrıldığını anlatan Bozan, ''İşimi bitirir bitirmez hemen mezarlığa geri dönüyorum Çünkü mutluluğu burada buluyorum Gittiğim her yerde dedikodu yapıldığını görüyorum O tür ortamlardan kaçarak, buraya geliyorum Huzuru burada buluyorum'' dedi
''Zaman zaman ölülerle dertleştiğini'' de belirten Bozan, şunları söyledi:
''Sonuçta dünyada hangi mevki ve makamda olursak olalım, geleceğimiz yer burasıdır Ölen kişinin defnedilmesi sırasında kabristan, yakınlarıyla dolup taşıyor Defin işleminin ardından herkes gidiyor Sadece ben kalıyorum Bende gidip ölüyle dertleşiyorum''
Evi ile mezarlık arasında sadece bir duvar bulunduğunu ifade eden Bozan, ''ölümle iç içe yaşıyorum Kendimin ve ailemin mezarını şimdiden hazırladım Ölümden korkmuyoruz'' diye konuştu

Cevap : 'Huzur Kabristanda'

Eski 08-17-2009   #2
Gözyaşı

Cevap : 'Huzur Kabristanda'

Herkezin gideceği yer orası değil mi tabiki huzur dolu olacak bol bol dua etmek lazım oradaki insanlara

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com