![]() |
Çocuğun Öyküsü |
![]() |
![]() |
#1 |
TiFus
|
Çocuğun ÖyküsüEvvel zaman içinde kalbur zaman içinde develer tellal pireler berber iken Esra adında yemek ayırt eden bir çocuk varmış ![]() ![]() Yine bir akşam annesi balık kızartmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balık: - Gel, hadi çok güzel kitaplar var ![]() - Giremiyorum ![]() - Neden? - Bilemiyorum ![]() Balık söze başlamış ![]() - Buraya sadece balık yiyenler girer,demiş ![]() Kız balığa sinirlenmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Esra: "Senin cildin neden bu kadar güzel?" Kız: "Ben ıspanak çok severim" Esra burun bükmüş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balık:Niye ağlıyorsun Esra? diye sormuş ![]() Esra:Seni neden ilgilendiriyor ? Balık: Esra kendi kendine bir düşün beni ilgilendirdiğini o zaman anlayacaksın ![]() Esra yürüye yürüye trafik ışıklarına gelmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanına bir peri gelmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peri:"Koyu renkli kurabiyeler büyütür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kız balığı yemiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|