![]() |
Yalnızca Biraz, Biraz Üşüyorum. |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Yalnızca Biraz, Biraz Üşüyorum.Caddelerde sisli, puslu bir kış ikindisi ![]() zamanlardan kalma anılar ![]() ![]() ![]() damlaları ![]() ![]() ![]() düşüyor ![]() ![]() zaman şaşırtırsın zaten ![]() ![]() varmadan bir şarkı dökülüyor dudaklarımdan "Caddelerde rüzgâr, aklımda aşk var ![]() Rüzgâr keskin ıslığı ile şarkıma eşlik ediyor ![]() tenhalığı nedense ilk defa içime dokunuyor ![]() gezdiğimiz yerlere gitsem, evimde şiirler okuyarak telefonunu beklesem, telefonunun gelmediği zaman seni başka yerlerde arasam ![]() yanıma, yine "seviyorum" desen, ben yine senin gözlerinde sonsuzluğa mahkum edilen aşkımı görsem ![]() ![]() aklımda aşk var ![]() Yalnızım, üşüyorum, özlediğimse çok uzaklarda ![]() hepsi de tanıdık ![]() kollayan ve en önemlisi ikimizi bir araya getiren melekler ![]() ![]() ![]() seninle gezmiştik oraları ![]() şehrindesin şimdi ![]() Benimse herşeyim aynı ![]() bugünlerde bir tek bunu ögrendim ![]() bilmiyor ![]() anlatacağım yeni birşeyler yok ![]() ![]() mahsunluk çöktü üzerime, bir de gülüşlerim sanki biraz azaldı ![]() hemen anlardın ![]() ![]() talebem, sevdiğim ![]() Koşulsuz bir sevgiyle sevdim seni, bağlandım ![]() bir kıtanın, Uzak bir şehrindesin şimdi ![]() var ![]() ![]() Hayır, sana anlatmak için yeni şeyler biriktirmiyorum içimde, çok istesen hikayeler uydururum ![]() ![]() bile gizlediğim duygularımın itirafları ![]() korktuğumu, sana bakarken içimin titrediğini ![]() anlatacağım sana ![]() Gerçi anlatmama gerek yok, sen zaten hepsinin çoktan farkındasın ![]() ![]() ![]() kimbilir, belki de uzak bir kıtanın, uzak bir şehrindesin şimdi ![]() Bense odamda senden uzak ![]() ![]() ikimizde yoktuk bu aşk başladığında ve çok iyi biliyorum, sonsuzluğa mahkum edildi bizim aşkımız ![]() ![]() ![]() biraz, biraz üşüyorum ![]() ![]() ![]() !!! alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Yalnızca Biraz, Biraz Üşüyorum. |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yalnızca Biraz, Biraz Üşüyorum.Koşulsuz bir sevgiyle sevdim seni, bağlandım ![]() bir kıtanın, Uzak bir şehrindesin şimdi ![]() var ![]() ![]() Hayır, sana anlatmak için yeni şeyler biriktirmiyorum içimde, çok istesen hikayeler uydururum ![]() ![]() bile gizlediğim duygularımın itirafları ![]() korktuğumu, sana bakarken içimin titrediğini ![]() anlatacağım sana ![]() ![]() ![]() Bense odamda senden uzak ![]() ![]() ikimizde yoktuk bu aşk başladığında ve çok iyi biliyorum, sonsuzluğa mahkum edildi bizim aşkımız ![]() ![]() ![]() biraz, biraz üşüyorum ![]() ![]() ![]() Yine çok güzel bi paylaşım olmuş yüreğine sağlık ![]() ![]() ![]()
|