Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
seviyorum

Seni Seviyorum***

Eski 08-16-2009   #1
gülgüzeli

Seni Seviyorum***

Yüzümün bu kadar aydınLık oLması niye biLiyormusun?Neden bu kadar içten güLüyorum?

Yaşamdan bu denLi keyif aLmamın nedeni ne?Kendime baktığım zaman sadece seni görüyorum artıkSeni gördükçe yeniLeniyorummutLu oLuyorumkeyifLeniyorumHep seni bekLedim benseni aradım!Başka yüzLere sen diye baktımBaşka koLLara sen diye sarıLdım

Herkesi sen sandım ama yanıLdımSenin gibi oLamazdı hiçbiriNe güLüşLeri sendinne gözLeriOnLar sadece birer surettiRuhuateşiyüreği oLmayan birer suret…

Kızdım kendimeSeni yeterince aramadığım için suçLadım kendimiYoruLdum aramaktanKabuğuma çekiLdimSustumGeceLeri yıLdızsız kaLdımgündüzLeri ışıksız

Her mevsim seni yaşadım

Yağmur oLup ısLattın benikar oLup üşüttün…Sonbaharda ağaç oLup yaprakLarını döktün üzerimeBaharda renk renk çiçek oLup açtın bahçemdeYazın sarı sıcak oLup ısıttın beniKadeh kadeh içki oLdun içtim…

ŞarkıLarda ezgi oLdun;dinLedimBana bakıp “ne oLuyor sana” diyenLere cevap biLe vermedimSeni unuttuğumu artık aramadığımı sansınLar istedimGüLdümGüLüşümLe aLdattım onLarı…İnandıLarSeni yaşamaktan hiçbir zaman vazgeçmedim oysaUzaktaydın senAma bir o kadar da içimdeydinBeni izLiyordun biLiyordum ya da öyLe zannediyordumSana sakLadım içimde yıLLardır biriktirdiğim sevgiyi…

Yüreğimdeki heyecanıdudakLarımdaki ateşigözLerimdeki parıLtıyıeLLerimdeki titremeyiküçük dokunuşLarı sana sakLadım

Ve bir gün çıktın karşımaŞimdi seni buLduğum içindir bu çocuksuLuğumSeni buLmanın çoşkusudur buİçimden dışarıya taşan yepyeni bir hayatın başLadığını biLiyorumVe bu hayatın içinde vazgeçiLmez kıLdığım tek şeyin SEN oLduğunu da…

SENİ SEVİYORUM

alıntı

Cevap : Seni Seviyorum***

Eski 08-16-2009   #2
LAST BREATH

Cevap : Seni Seviyorum***

Hoş bir şiir, sağolasın :)

Ben olsam ne, olmasam ne ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com