|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
defa, ettim, ilk, nefret, sevdim, özlemekten, özlemeyi |
![]() |
İlk Defa Bu Kadar Sevdim Özlemeyi ve Ilk Defa Bu Kadar Nefret Ettim Özlemekten |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() İlk Defa Bu Kadar Sevdim Özlemeyi ve Ilk Defa Bu Kadar Nefret Ettim Özlemektenİlk Defa Bu Kadar Sevdim Özlemeyi ve ilk Defa Bu Kadar Nefret Ettim Özlemekten Gecmiyor Zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa Yanimdaysan Nasil Da Doluyor Bosluklari Anlamsizliklarimin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yetiremiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama Yoksun Diye Durdu Simdi Zaman ![]() ![]() ![]() Simdi Sen Girsen Odaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalniz Kiyilarimda Sessizce Bekleyis Gemilerimi Yuzduruyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ozlemek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ilk Defa Bu Kadar Sevdim Ozlemeyi Ve Ilk Defa Bu Kadar Nefret Ettim Ozlemekten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Delirmeye Bu Derece Yaklamamistim Ben "Deliyim Ben" Diye Gezdigim Hicbir Animda ![]() ![]() ![]() Gurur! Gurur Da Neyin Nesi?Hayatimda En Yakinimdakiler Icin Bile Vazgecmemistim Ben Gururumdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat Iste O Sensin!Hayatimsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VE SEVMEK!!! Oyle Birseylerin Hosuna Gitmesi Degil Bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Seni Birseylere Ragmen Degil Ben Seni Ragmensiz Seviyorum Demistin Ya Bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ozluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uyumak Uzak Kaliyor Artik Bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasil Oldu Da Anlamim Oldun Benim? Ask Anlamlandirmak Midir Anlamsizliklari? Hadi Gel Artik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarilayim Sana Opeyim Gozlerinin En Derininde Kaybolup Tebessumunle Kendime Doneyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gel Artik Cunku Bitmez Bu Ozlem Ben Seni Seninleyken De Ozluyorum Gel Seni Seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : İlk Defa Bu Kadar Sevdim Özlemeyi ve Ilk Defa Bu Kadar Nefret Ettim Özlemekten |
![]() |
![]() |
#2 |
peri
|
![]() Cevap : İlk Defa Bu Kadar Sevdim Özlemeyi ve Ilk Defa Bu Kadar Nefret Ettim Özlemektenyuregın incınmesın çok gusel olmuş ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İlk Defa Bu Kadar Sevdim Özlemeyi ve Ilk Defa Bu Kadar Nefret Ettim Özlemekten |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : İlk Defa Bu Kadar Sevdim Özlemeyi ve Ilk Defa Bu Kadar Nefret Ettim ÖzlemektenTeşekkürler canım benim seninde inşallah ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|