![]() |
Susturdum Artık Sana Söylüceklerimi... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Susturdum Artık Sana Söylüceklerimi...Sonbaharda ağaçların yapraklarını döktüğü gibi Döktüm dilimdeki sözcükleri Hepsi bir haykırış hepsi bir yakarıştı Sen anlamadın ![]() Geride bırakıyorum sana ait olanları Kelimeri ve şarkıları başkası için söylenmek üzere Raflara kaldırıyorum Senin içinde geçtiğin bir sözcük bile olmayacak artık ![]() Sana dair olanlar söküyorum tek tek En zorda insanın geçmişini ve anılarını sökmesiymiş Anlıyorum ![]() Artık geçmişimi de bırakıyorum arkamda Geriye bakıp daha çok hatırlamak ve üzülmek istemiyorum ![]() Unutmuyorum ![]() Sadece alışıyorum ![]() ![]() Sonrada unutursun Unuttuğunda da geri dönmesin Bakmasın bile Şimdi ![]() Söyledim sözleri de geri alıyorum Siliyorum birer birer bütün yazdıklarımı Karalıyorum adımın yanına yazdığım adını Senle yaptığım Doğrularımı ve yanlışlıklarımı ayıklıyorum Yanlışları koyuyorum bir köşeye Doğrular zaten benim doğrularım Bu aşkın bütün hesabını kapatıyorum Bize dair hiç bir şey yok artık Ne sen ne ben artık bir şey söylemeyeceğiz Söylesende ben duymayacağım Sözcükler anlamını yitirdi artık ![]() Sana dair söylenecek bütün sözleri tükettim Kelimeler dilsiz artık Lal ettim dilimi Sana bir şey söylemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ Balık Tutmaktan Öğrendiğim Tek Şey; Yem Bu İşten Asla Karlı Çıkmaz ![]() --------------------------------------------- Uçmayı Biliyorsam ![]() ![]() Düşmeyide Bileceğim ![]() ÖyLe bir güLümse ki; GüLüşün tutukLansın bakışın yasakLansın Dağlar; Dağ oLmaktan utansın ![]() ![]() ![]() __________________ alıntı
![]() |
Cevap : Susturdum Artık Sana Söylüceklerimi... |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Susturdum Artık Sana Söylüceklerimi...Alışmak unutmanın başlangıcıymış
Önce alışırsın Sonrada unutursun Bayağı güzel bir şiir, çok hoşuma gitti :) Yüreğine sağlık ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Susturdum Artık Sana Söylüceklerimi...:))) Teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
peri
|
![]() Cevap : Susturdum Artık Sana Söylüceklerimi...ellerıne yuregıne saglık guler guselı ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Susturdum Artık Sana Söylüceklerimi...Teşekkürler canım vakit ayırdığın için ![]() ![]() ![]() Okuyan gözlerine sağlık |
![]() |
![]() |
|