![]() |
Alacaklarımı Bağışladım... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Alacaklarımı Bağışladım...Kurtlanmış ve etrafı irin toplamış acılarımı son kez gözlerimde kanatıp gidiyorum ![]() Sevdiğimin gözlerindeki Cennetin çam kokulu yollarını son kez aşındırıp gidiyorum benimde bilmediğim kör uçurumlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haketmediklerini gerçeğin aynasında yaşayan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üstümde ütüsüz mavi gömleğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hala aynı yerdeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herşey durdu sanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıcak iklimlerden kuru toprağıma çicekler taşıyan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ardımda bu yazıyı bırakıp gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Sarıgene
![]() |
Cevap : Alacaklarımı Bağışladım... |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Alacaklarımı Bağışladım...Bir an annemin pencerede oldugunu görür gibiydim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine harika bir paylaşım, beğenerek okudum ![]() Emeğine ve yüreğine sağlık :)
![]() |
![]() |
Cevap : Alacaklarımı Bağışladım... |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Alacaklarımı Bağışladım...Teşekkürler yüreği güzel insan:) beğenmene sevindim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|