![]() |
Güle Güle |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Güle GüleBen sevdamı günlerce aylarca kendimden bile sır gibi sakladığım yalnızlığımla paylaşmışım meğer ![]() Anlayamamışım ağladığımda sesimi duyacak omzuna yaslanacağım biri olsun istiyordum hayatımda ![]() İşte her şey o gün başladı ![]() ![]() Hadi deli yıkık yüreğim dedim gidiyoruz ![]() Aç kollarını aşka… Tek başıma yaşadığım her şey meğer benimle bir bütün olmuş ![]() ![]() Yalnızlığı ![]() ![]() ![]() ![]() Acı çektiğim sevilmediğim doğru fakat ben gerçekten sevmeyi öğrendim ![]() Geleceğe pırıl pırıl parlayan gözlerle bakmak hoşuma gidiyor ![]() Şimdi tanışsak ![]() ![]() Gerçekleştirmek istediğim yaşamak istediğim o kadar çok şey var ki içimde ![]() Bu sefer başka türlü haykırmak geliyor içimden ![]() ![]() Seni bir başkasıyla yakalamak istediğin mutluluğa engel olmayı istemeyecek kadar çok sevdim ![]() ![]() Bir başka aşka tutunarak ıssızlığından sıyrılabileceksen eğer; kalbinde derin bir suçluluk duygusu pişmanlık ve acıdan başka bir şey yaratabilmekten yalnızlığına ilaç olabilmekten aciz bir adım öteye gidemeyen şu deli sevdamın ağırlığını üzerinden alıp gidebileceğini söylüyorsun öyleyse yolun açık olsun Güle güle sevdam… Yalvarmıyacağım… Geri dön diye… biliyorum gururun var dönemezsin ![]() Yere batası gururun ve sen… Alıntı
|