![]() |
Senin Olsun.... |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Senin Olsun....Bırakta sözlerim senin olsun bugün Ben yalnız kalayım ![]() ![]() ![]() Elleri cebinde berduş berduş yürürken kaldırım da, Bırakta senin için üşüyeyim ![]() ![]() ![]() Artık dışarı çıkmaktan korkuyorum, Biliyorum ki senin olmadığın şehirde güneş ısıtmıyor, Senin şehrinin güneşine hasretim ![]() ![]() ![]() Çok uzaklara bakarken gözlerim, Titrek bir yaprak mîsalî boşlukta savruluyor, Yolunu şaşırmışlara rehber oluyor bakışlarım ![]() ![]() ![]() Ben şaşkın onlar şaşkın ![]() ![]() ![]() Atlıyoruz yalnızlığın mahrem kollarına, Bırakta gözlerim senin olsun bugün, Ben kör kalayım, Senin olmadığın şehirde ![]() ![]() ![]() Göz benim neyime, Söz benim neyime, Darbe yemişçesine hayattan sanki, Kahroluyorum ![]() ![]() ![]() Ruh kabına sığmıyor,darlandıkça darlanıyor, Ama gözlerim de boşlukta hep seni arıyor ![]() Al bakışlarımı ki,her yere senin baktığın yerden bakayım, Bir sabahta güneşin doğuşunu benim gözlerimden seyret, Ben de senle olmanın mutluluğunu yaşayayım ![]() ![]() ![]() Bırak ellerimde senin olsun, Benim için dua ettiğinde ellerim yüzüne sürülsün, Dua nasıl yapılır öğretsin sana ellerim, İstemek nasıl olur bilesin ![]() ![]() ![]() Yüreğimi de koydum ortaya, Onu da al emi, Cesaretin varsa koy yüreğine Nasıl taşınırmış belki o zaman anlarsın beni ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Senin Olsun.... |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Senin Olsun....Bir sabahta güneşin doğuşunu benim gözlerimden seyret,
Ben de senle olmanın mutluluğunu yaşayayım ![]() ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler ![]() ![]()
|