![]() |
Gelmedin |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() GelmedinGelmedin son hayal de yanıp yanıp kül oldu bu deruni kavgada kırılan gönül oldu ![]() Şimdi menziller elem, yürek duman, sine çak devleri mahkum eden hayatım şimdi helak ![]() Gelmedin yıldırımlar düştü hülyalarıma nasıl kıydın be zalim masum rüyalarıma ? Sana doğru her adım neden hep ölüm sunar , seni her andığımda renk solar, desen yanar ![]() Hangi rüzgar sabırla böyle koşar ardından hangi el nakış nakış gergef dokur ardından susarsam anlatır mı seni göklere tarih bensiz olur mu sabah, güler mi kara talih ? Gelmedin koptu zincir, parçalandı anılar sardı bütün ruhumu tükenmeyen ağrılar ![]() Kalbimin pembe köşkü harab oldu gelmedin bahçesinde açan gül turab oldu gelmedin ![]() Bil ki kıyamet kopsa bu ateş sönmeyecek heyhat! şair mehtaba bir daha dönmeyecek ![]() ![]() ![]() Nurullah GENÇ
![]() |
Cevap : Gelmedin |
![]() |
![]() |
#3 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : GelmedinGelmedin koptu zincir,
parçalandı anılar sardı bütün ruhumu tükenmeyen ağrılar ![]() Kalbimin pembe köşkü harab oldu gelmedin bahçesinde açan gül turab oldu gelmedin ![]() emeğine sağlık :) gidenler gelmez ki geri, eğer gelselerdi yürekler ölürmüydü :(
![]() |
![]() |
Cevap : Gelmedin |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : GelmedinGitmek isteyeni zaten tutmayacaksın ![]() ![]() ![]() Bırak gitsinler ![]() ![]() ![]() Geri gelmek istediklerinde ise asla kabul etmiceksin ![]() |
![]() |
![]() |
|