![]() |
Duy Figanımı |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Duy FiganımıHey aşk duy sesimi Bir deli divaneyim Figanımı götür dağlar ardına ![]() ![]() ![]() Ey aşk dediğim geleyimmi Senden alacağım çok iken Vereceğim var içimdeki coşkulardan Söyle geleyimmi ![]() ![]() ![]() Ey rüzgar dinle hele Sevgiliye uzak diyarlardan birindeyim Özgürlüğüne kat beni Özlem ile yoğrulmakdayım duy figanımı Az biraz getir yarin nefesini ![]() ![]() ![]() Ey yağmur dur hele Usul usul penceremdem süzülme Bulutlardan haber beklerim Gönlüme bir serinlik ver hele ![]() ![]() ![]() Ey yaz akşamlarının ateşli yıldızları Her nerde nasıl parlıyorsan bu gece daha bir güzel ışılda sıcaklığından ver sevgilinin tenine Desinki "bu beden yanmakda bir gülyanaklının hasretiyle" ![]() ![]() ![]() Ey gökyüzünün sultanı mehtap; Sen ki; sevdaları dillendiren, Şiirleri kendine secde ettirensin Gizleyesin o selvi boylu yarimin gözlerini O gözlerki ruhuma ateş, aşkıma ilhamdır ![]() ![]() ![]() Bu çılgınının gönülde dert niye Ben yanarım aşk ile Anlatırım sevdamı meşk ile Yazılara dökerim zevk ile Görenler okusun şevk ile Tüm dostlar muhabbet etsin keyf ile alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Duy Figanımı |
![]() |
![]() |
#2 |
peri
|
![]() Cevap : Duy Figanımıyuregıne saglık olsun abım benımmmmm
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Duy Figanımı |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Duy FiganımıEy rüzgar dinle hele Sevgiliye uzak diyarlardan birindeyim Özgürlüğüne kat beni Özlem ile yoğrulmakdayım duy figanımı Az biraz getir yarin nefesini Paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]() Yüreğine sağlık ![]()
|