![]() |
İtalyanca Aşk Başkadır.. |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() İtalyanca Aşk Başkadır..Singora hem sınıfı dinliyor hemde gözlemliyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de eskiden beri arkadaşlar ,dedi Fran ![]() _Olamaz adamın 2 çocuğu ve karısı var dedi Kathy ![]() -Karısı olması arkadaş olmalarına engel değil ki ![]() İtalyanca derslerinin çiçek gibi açılarak gelişmesini izleyen Aidan Dunne hiç ummadığı kadar mutluydu ![]() ![]() ![]() ![]() Ders bitiminde _Gelin odamı görün ![]() ![]() -iyi fikir ne zaman geleyim? - Cumartesi sabah okul yok ![]() Ben hep boşum dedi ![]() ![]() Cuma akşamından odayı temizleyip ovmakla geçirdi Aidan ![]() ![]() ![]() ![]() Singora öğle vakti geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Keşke okulda ders verseydiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DostÇa KalıN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İtalyanca Aşk Başkadır.. |
![]() |
![]() |
#2 |
1die
|
![]() Cevap : İtalyanca Aşk Başkadır..İtalyanca Aşk Başkadır ![]() ![]() okumayan varsa mutlaka ama mutlaka ookunmalı derım benım en begendıgım 5 kıtaptan bırısıdır adım adım anlatılan entresan hıkayelerden bırısı olma özellıgıne sahıp bence elıne saglık kıtabı komple buraya kopy yapsadın okurduk emın ol sagolasın varolasın
|