![]() |
Elveda Yıkıntılarımın Mimarı |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Elveda Yıkıntılarımın Mimarı![]() Artık kabullenmişliğin yorgun havasını çalıyorum şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() Ben derinden bir türkü tutturmuşum akıp giden zamana ![]() ![]() hani o ençok senin sevdiğinsaatlerce dinlediğin dinlediğim bana hep seni anlatanHislerim yanıyor! ![]() ![]() Dumanını çekiyorum içime efkar sigarasıdır diye ![]() ![]() Ve ben artık,kaybetmişliğin ardından ağlayan çocukları elinden o çok sevdiği alınan çocukları oynuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sessiz bizi içten içe ateşsiz yakan Yok olmuşluğun keyifsizliğini mi sürmeliyim şimdilerde ![]() ![]() asla alışamayacak olsamda içime? ![]() ![]() ![]() ![]() bir duman kadar bulanık hayalin ![]() ![]() ![]() ![]() tutunduğum dallar elimde kalıyor birer birer Bir adım veriyorum sana karşı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve elimde kalemim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sensiz yaşayamayacağım kadar Yıkıntı bıraktın ardında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ruh kadar sessizim şimdi odalarda gezinen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yak! ![]() ![]() Yık! ![]() ![]() Estir dumanını! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bağlamıştım ipimi ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Elveda Yıkıntılarımın Mimarı |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Elveda Yıkıntılarımın MimarıTutsam içimde öldürecek, bıraksam uçup gideceksin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğine sağlık canım ya, yine güzel bi paylaşım olmuş ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
1die
|
![]() Cevap : Elveda Yıkıntılarımın MimarıVe ben artık,kaybetmişliğin ardından ağlayan çocukları elinden o çok sevdiği alınan çocukları oynuyorum ![]() ![]() ![]() Ve elimde kalemim ![]() ![]() kabul ettim ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ruh kadar sessizim şimdi odalarda gezinen 10 numara eline emegıne saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
peri
|
![]() Cevap : Elveda Yıkıntılarımın MimarıAlıntı:
çok teşekur ederim göslerıne saglık ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Elveda Yıkıntılarımın MimarıEstir dumanını! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bağlamıştım ipimi ![]() ![]() En sonu güzeldi
|