Özel Bir Hikaye |
08-14-2009 | #1 |
TiFus
|
Özel Bir HikayeDİLEĞİN TİYATROSU Bir gün dilek ve arkadaşları tiyatro yapmışlar onlar: Ahmat,ben,nur,tuğçe,candan,derya öğretmen öğrencilerine bir ödev vermiş -Çocuklar ödeviniz "beş vümle kurun",eve gitme zilini duyan çocuklar hemen evlerine gitmiş olan çocuklar ailelerine soruyolar Öğrencinin biri babasına sormuş baba bana bir cümle söylermisin demiş O da git başımdan çocuk anne bana bir cümle söylermisin demiş -Anne: aaa evde yağ bitmiş sana sana sana sonra çocuk telefonda konuşan ablasına demiş abla bana bir cümle söylermisin demiş Ablası: Yaa aşkım şu an işim var sonra konuşalım demiş, ertesi gün çocuklara sordu öğretmen Çocuklar kim yaptı dedi öğretmen Ben kaldırdım bir kız çocunu evet kızım söyle bakalım dedi öğretmen ilk önce git başımdan aaa yağ bitmiş öğretmen bana mı dedin sana sana sana yürü bakalım müdüre kapıda yaa aşkım şu an işim var sonra konuşalım dedi Öğretmen de yürü müdüre her şeyi söyleyip müdür yürü disipline dedi Dileğin Tiyatrosu başlığında bulunan "canim net" isimli aktif bağlantı kaldırıldı http://forumsinsi.net/bilgenesil-sor...l-arindirilir/