![]() |
Canımı Acıtıyorsun! |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Canımı Acıtıyorsun!![]() Acımasız mıyım? ![]() ![]() ![]() Yoksa acınacak haldemiyim bilmiyorum ![]() Bilinmezlikler mi çok, yoksa bilinmezlikleri ben mi yaratıyorum, bir türlü karar veremedim ![]() ![]() ![]() Benim olmanı istemek mi hata, yoksa hata seni sevmek mi ![]() ![]() ![]() ![]() Günlerdir cevaplarını bir türlü bulamadıgım binlerce soru soruyorum kendime ![]() ![]() ![]() ![]() Evet seni seviyorum ,seni istiyorum ama niye bu kadar uzaksın bana? Farklılıklar mı insanı uzaklaştırır birbirinden? Bu kadar mı acımasız hayat ki sırf farklısın diye beni asla görmeyeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() Belkide unutmak en iyisi diye cevap buluyorum kendime, ama unutmayı bile beceremiyorum ![]() öyle ki seni unutabilsem ![]() ![]() ![]() Ve ben yine üzgünüm seni unutamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() KALBİMİ KENDİMCE YAMALIYORUM ![]() Ama artık dikiş tutmuyor yaralar ![]() bile fayda etmiyor son günlerde ![]() ![]() ![]() Hak ettiğimi mi yaşıyorum yoksa haketmedigim şey için sınanıyormuyum bilmiyorum ![]() Ama acısına dayanamıyorum ![]() ![]() ![]() En umarsamaz halimle bile seni umursarken ben sadece öylece bakıyorum ![]() ![]() ![]() ÜZGÜNÜM canımı acıtıyorsun AMA sen canımı acıttıgını bile bilmiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bedenim Sensizde Nefes ALıcak eLLerim Sensiz de Şiir Yazıcak ![]() ![]() ![]() Ve yüreğine eLLerine GözLerine söyLüorum DinLe ![]() ![]() ![]() ![]() N ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oysa ki ![]() ![]() ![]() N ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Canımı Acıtıyorsun! |
![]() |
![]() |
#2 |
Lou Salumé
|
![]() Cevap : Canımı Acıtıyorsun!![]() ![]() ![]() ![]() KALBİMİ KENDİMCE YAMALIYORUM ![]() Ama artık dikiş tutmuyor yaralar ![]() bile fayda etmiyor son günlerde ![]() ![]() ![]() Hak ettiğimi mi yaşıyorum yoksa haketmedigim şey için sınanıyormuyum bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok hş satırlar prensesim teşekkürler
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
peri
|
![]() Cevap : Canımı Acıtıyorsun!Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Canımı Acıtıyorsun!tek kelimeyle süper bi şiir, emeğine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Canımı Acıtıyorsun!Belkide unutmak en iyisi diye cevap buluyorum kendime, ama unutmayı bile beceremiyorum ![]() öyle ki seni unutabilsem ![]() ![]() ![]() Ve ben yine üzgünüm seni unutamıyorum ![]() ![]() ![]() Emeğine sağlık canım çok güzel bi paylaşım dı ![]() Teşekkürler ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
peri
|
![]() Cevap : Canımı Acıtıyorsun!Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Canımı Acıtıyorsun!En umarsamaz halimle bile seni umursarken ben sadece öylece bakıyorum ![]() ![]() ![]() Acı çekmek çok kötü
|