Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
densizlik, ertaşa, neşet, yapılır

Neşet Ertaş'a Bu Densizlik Yapılır Mı?

Eski 08-11-2009   #1
yesimciwciw

Neşet Ertaş'a Bu Densizlik Yapılır Mı?

NEŞET ERTAŞ'A BU DENSİZLİK YAPILIR MI
Nil Karaibrahimgil yaptığı densizlikle kendisine, "Şöhret olmuşsun ama adam olamamışsın" dedirtti Özgür Kız, "Neşet Ertaş sayemde tanındı' diyecek kadar ileri gitti

"Neşet Ertaş'ı tanımıyorum" diyerek şimşekleri üzerine çeken Nil Karaibrahimgil, hatasını kabul edip özür dilemesi beklenirken, "Kimse kimseyi tanımak zorunda değil ama sayemde Neşet Ertaş tanındı" diyerek bir çam daha devirdi
Bugün TV'de Ali Atıf Bir'e "Ne var bunda, Neşet Ertaş beni tanıyor mu acaba? Ki kimse kimseyi tanımak zorunda değil! Ama olay nedeniyle sayemde Neşet Ertaş tanındı Genç nesilden onu tanımayanlar vardı" diyen Nil Karaibrahimgil olayı medyanın büyüttüğünü savundu

Çok tatlı bir adam
Nil Karaibrahimgil, olayı medyanın büyüttüğünü söyleyerek, "Kendisine beni sormuşlar, 'Tanımak zorunda değil, gözlerinden öperim" demiş Ne güzel söylemiş, çok tatlı bir adam" dedi Karaibrahimgil, ünlü ozanla görüşmek istediğini de sözlerine ekledi: "Ona telefonla ulaşmak istiyorum, henüz yapamadım ama bunu gerçekleştireceğim" şet Ertaş beni tanıyor mu acaba? Ki kimse kimseyi tanımak zorunda değil! Ama olay nedeniyle sayemde Neşet Ertaş tanındı Genç nesilden onu tanımayanlar vardı"

Çok tatlı bir adam
Nil Karaibrahimgil, olayı medyanın büyüttüğünü söyleyerek, "Kendisine beni sormuşlar, 'Tanımak zorunda değil, gözlerinden öperim" demiş Ne güzel söylemiş, çok tatlı bir adam" dedi Karaibrahimgil, ünlü ozanla görüşmek istediğini de sözlerine ekledi: "Ona telefonla ulaşmak istiyorum, henüz yapamadım ama bunu gerçekleştireceğim"

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Neşet Ertaş'a Bu Densizlik Yapılır Mı?

Eski 08-11-2009   #2
bonsoir

Cevap : Neşet Ertaş'a Bu Densizlik Yapılır Mı?

Ehh genç nesiller ancak yabancı şarkıcıları tanırKendi özünü bilmezler Görüntü var ama kültür yokmaaleseffff
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com