![]() |
Neşet Ertaş'a Bu Densizlik Yapılır Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Neşet Ertaş'a Bu Densizlik Yapılır Mı?![]() NEŞET ERTAŞ'A BU DENSİZLİK YAPILIR MI Nil Karaibrahimgil yaptığı densizlikle kendisine, "Şöhret olmuşsun ama adam olamamışsın" dedirtti ![]() "Neşet Ertaş'ı tanımıyorum" diyerek şimşekleri üzerine çeken Nil Karaibrahimgil, hatasını kabul edip özür dilemesi beklenirken, "Kimse kimseyi tanımak zorunda değil ama sayemde Neşet Ertaş tanındı" diyerek bir çam daha devirdi ![]() Bugün TV'de Ali Atıf Bir'e "Ne var bunda, Neşet Ertaş beni tanıyor mu acaba? Ki kimse kimseyi tanımak zorunda değil! Ama olay nedeniyle sayemde Neşet Ertaş tanındı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok tatlı bir adam Nil Karaibrahimgil, olayı medyanın büyüttüğünü söyleyerek, "Kendisine beni sormuşlar, 'Tanımak zorunda değil, gözlerinden öperim" demiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok tatlı bir adam Nil Karaibrahimgil, olayı medyanın büyüttüğünü söyleyerek, "Kendisine beni sormuşlar, 'Tanımak zorunda değil, gözlerinden öperim" demiş ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Neşet Ertaş'a Bu Densizlik Yapılır Mı? |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Neşet Ertaş'a Bu Densizlik Yapılır Mı?Ehh genç nesiller ancak yabancı şarkıcıları tanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|