Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
başarı, tanımı

Başarı Tanımı Bu !!

Eski 08-10-2009   #1
bonsoir
Varsayılan

Başarı Tanımı Bu !!



Başarı denince aklımıza farklı şeyler gelirToplumun gözünde başarı iyi maddi gelir getiren bir kariyer,büyük bir ev,lüks bir arabadırAslında bunlar başarılı olmanın tanımı değildirRalph Waldo Emerson'ın başarı tanımına kulak verelim::"Başarı gülümseyebilmek ve çok sevmektirAkıllı insanların saygısını ve çocukların sevgisini kazanmaktırDürüst eleştirmenlerin onayını almaktırSahte dostların arkadan vurmalarına dayanmaktırGüzellikleri farkedip sevmektirHerkesteki en iyiyi bulmaktırKarşılık beklemeden kendiliğinden vermektirGeride ister sağlıklı çocuklar , ister iyileştrilen sosyal bir durum bırakarak dünyanın iyileşmesine katkıda bulunmaktırTek bir kişi bile olsa ,birinin sizin varlığınızdan ötürü daha rahat nefes aldığını bilmektir"









Pek çok KiŞİ kafasındaKi önyargılaRı başka şekilDe düzenlERKEN düşünDüğüNü zannederCharles Buxton









alıntı





DostÇa KalıN

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.