![]() |
Kalbindeyiz İkimiz.. |
![]() |
![]() |
#1 |
azrail
|
![]() Kalbindeyiz İkimiz..Kalbindeyiz İkimiz
![]() ![]() Her acımın kaynağı sensin ![]() Yani; sensizlik ve ayrılık dediğimiz ![]() Bütün bu kainatın üstümde oluşturduğu dengesizlik, içime doldurduğun mutlulukla, yokluğun arasındaki tezattan kaynaklanıyor desem ![]() Bir an ölsem diyorsun, bir an yok olsam, yutsa beni bu koca şehir! Ölüp gitsem dediğimiz bir yalnızlıktan sesleniyorum sana ![]() ![]() ![]() Derken; bir daha duymak istemiyorum diyorsun ![]() Öleceksek bile beraber olacak kalbimiz! Masallara benzeyen hatıralardan seni uğurlamakta varmış ![]() Unuttum diye yalan atıp, hatırlıyorum diye gerçeklere kefil olmak; hayat dediğin de bu işte ve sürüyorsun artık, yaşıyorsun! Hatırladığımız her şey şu hazan kadarmış ![]() ![]() ![]() Zaman seni mağlup edecek diye beklerken, beni bizden, yani; senden, sevgimden ve hayallerimden ettiğinin farkında bile değiliz ![]() Hala -iz, hala –iz? Görüyorsun; sensiz yaşamayı tanımlayamadık ve diyemiyoruz işte! Nasıl olacak ta, çıkıp bir cesaretten sensiz ölümle de yüzleşebileceğiz? Olmayacak umutlarımız sustu derken, zihnimize çelme taktı, sende kattı yalan kailimiz ![]() ![]() ![]() Ya ayağının izlerine takılıyor mecalim, yada cümlelerinin –izlerinde kalıyor helalim! Derken; böyle yarım, böyle yamalak kalan titrek ellerimiz! Arzularının tezgahı yıkılırken duyduğun acıya, hala kurban adıyorsun değil mi beni? Hatırlamayışın varsa, acına yenik, şu yarım kalmış zevkin yüzündendir diyebilirim ![]() Hatırlayışın kaldıysa; ruhunla karışık, tamamına doyum olmamış zulmün yüzünden olduğunu görebilirim! Her hesabın, nesnenin ve her mekanın içinde seni bulmak! Her şeyi yüz-ünden bildiğimiz, kaldırımlar; hasretini hatırlatıyor bana, sokak lambaları saçlarını, camlarda gözlerin duruyor, çığlıklar topuk seslerini ![]() ![]() ![]() Gittiğini; kalbimin şiirine tuttuğun bozuk ritimden anlıyorum ![]() Ve akılda bıraktığın, içi kanımla dolu, o küçücük ellerini! Ben; gecenin üçüne yazıyorum, sen; yokluğunun kaçından bil çilemi ve bilmem daha kaçına kurban diye sakla beni ![]() Üzülme! Nede olsa şu yazdığım yalandı, bu yazdığım masaldı diyerek geldik sona! İşte bizim hikayemiz: Hayallerden geriye kalan, cümleden düşmüş, kelimeye sığınmış ve nihayet hatırasına ayrılık diye nokta koyulmuş ![]() ![]() ![]() Sen en iyisi fazla yoklama bizi sabrımda! Al işte avucuna ve tut işte, gör bak ne haldeyiz? Sen yalanlar yolla bana bende sana şiirler! Ne de olsa bir aşkın; öldü, ölmese de ölecek kalbindeyiz ikimiz ![]() ![]() ![]() Ömer Faruk Yılmaz
![]() |
|