![]() |
Anlatmaya Çalışacağım Aşkımı Size |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Anlatmaya Çalışacağım Aşkımı SizeAnlatmaya Çalışacağım Aşkımı Size Yaşamadım daha onunla yaşadıklarımı Hep aşk yaşadığımı zannettiğim kadınlarla Aşk Aşkı yazmak, duymak bile beni çok heyecanlandırıyor, Hele bu kadın Ona olan aşkı yüreğimde, göğsümde, kollarımda Bütün bedeninde hissetmesi ise … Onu anlatmaya çalışacağım işte bu yorgunlukla aşkın bana verdiği Yorgun ama tatlı hissediyorum kendimi Müteşekkirim ona bana yaşattıklarından dolayı Acı ve tatlı Tadamamışım bunları daha önce Nasıl yaşadıysam aşkı başkalarında Sonbaharda tanıdım aşkımı sanki mezardan çıkmıştı Seviyorum dedi bana, Ama seni değil başkasını Aşk biter mi diye sordu hep Ben bitirmem dedim ona Unutur muyum diye sordu eski aşkımı Ben unuttururum dedim ona aşkımla Zordu unutması yaşadıklarını benimle yaşayacaksa bir aşk Ben sana yaşatacağım yeni bir aşk kurumuş yapraklarını nemlendirecek Yapraklarımın arasındaki kurumuş on yılı nasıl atarım bir kenara dedi gözleri dolu Bilmez kurumuş yapraklar dağılır aşkın rüzgarında Sildim gözyaşlarını aşkımla, Tutmaya çalıştım sevgimle avuçlarımın içinde kurumuş yaprakları Aşkıma inanırsan yeni on yıl başlar dedim ona sevgi ile aşkın bana verdiği Denedi, attı 10 yılın sevgisini bir kenara yaşamak zorundayım yeni bir aşk diye kurumuş yapraklarımın arasında Başladı benimle yaşamaya bir aşk o kuru yaprakların arasında Gözlerime baktığında gördüm bana olan aşkını, diğer aşkı yoktu orada Ellerimi tuttuğunda aktı içime ruhu, yoktu ruhunda diğer aşkı Nasıl yaşadım bunu anlatması zor, diğeri yoktu işte Yoksa Yoksa ben diğer aşkını gördüm de ben mi sandım acaba gözlerinde, ruhunda, yaprakların arasında Hayır, aşk bu kadar ikiyüzlü olamaz Gördüm ben kendimi ona olan aşkımda Elimi her zaman sevgi ile tuttu, ruhunun bana akmasını sağladı kurumuş aşk yapraklarının arasından Sevgi ile tutmasa elimi ruhu akar mıydı bana kurumuş yapraklarının arasından Yoo, aşk bu kadar basit değildi Görmez bunları kendisi de galiba, düşünür şimdi hangisi gerçek diye yapraklarımın Anlattım ona hep sulanmazsa aşk çürür kırmızı bir gül gibi, morarır Kurur yapraklar benim nemlendirmeye çalıştığım Sulamadınız aşkınızı ki sen aşk iksirini bende aradın yapraklarını tekrar nemlendirecek Kurumuş gül yapraklarını bana sundun tekrar eski haline getireyim diye iksirimle, aşkımla Sulamaya çalıştım yaprakları, kesti suyumu eski aşkı kendi suyunu kestiği gibi O bilmez ki morarmış gül yapraklarını bana verdi aşkım, kuru kuru, nemlendireyim diye Durdu aşkımın iksiri yaprakların arasından akmaya nemlendiremeden Umutla sarılır aşkına eskisi gibi gördüğü Mor rengi tekrar kırmızı hale getirmek amacı eski aşkının Yenilemeye çalışıyor o güzel aşkın kırmızısını kaybettiği Bilmez ben kırmızıyı buldum, Fark etmiyor elimden alamayacağını eski aşkını Vereyim mi ona iksiri acaba yaşasın eski aşkını Sevgim ve aşkım ile unutturacağımı sandım ona mor rengi kurumuş yapraklarının verdiği Karşısına çıkana kadar eski aşkı Versem öldüreceğim yapraklarını aşkımın, ne yapsam Şimdi düşünüyor başını önüne eğerek acaba benim yapraklarım kimde diye kara kara Bulacak mı acaba gerçek aşkını bilmem yapraklarda gizli yalanlarda Düşünüyor yapraklarımın gerçeği kimde diye Acaba ben yanılıyorum da yalanlar doğru olmasın Diyemiyorum bu yüzden aşkımın gerçeklerini korkar diye benden, kim bu diye aşkıma girdi birden, kim bu (Merhaba arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|