![]() |
Çık Git Hayatımdan |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Çık Git Hayatımdan![]() Demedin laik görmedin son bir cift sözü bana ![]() ![]() ![]() Git sende git yolun açık olsun mutluluk seni bulsun ![]() ![]() ![]() Senden evvelde yaşıyordum, elbet senden sonrada yaşıyacam ![]() ![]() ![]() Fark etmez hicbirsey,ha acıyı tattım ha yüregim yanmış ![]() ![]() ![]() Bir fazla bir eksik neyi degistirecek ki ![]() ![]() ![]() Ben buralarda senin yoklugunda ![]() ![]() ![]() Anılara gittigimiz yerlere sığınıp yaşayacağım ![]() ![]() ![]() Ya sen gittigin yerde beni icinden atabilecekmisin ![]() ![]() ![]() Yüregin yandığında ikimizin gittigi yerleri bulabilecekmisin ![]() ![]() ![]() Unutmaya calışırken akan gözyaslarını bensiz silebilecekmisin ![]() ![]() ![]() Kimbilir belki hic hatırlamaz unutuverirsin yasanmıs günleri ![]() ![]() ![]() Gel son emanetinide al, bende bıraktığın yüreginide ![]() ![]() ![]() Yüregin yüregimdeyken, bırak gülmeyi ölmeyi bile basaramıyorum ![]() ![]() ![]() Gel al sök kopar yüregini yüregimden ![]() ![]() ![]() Ve çık git bir yabancı gibi hayatımdan ![]() ![]() ![]()
|