Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akrep, ceninde, olan, türk, ünlüleri

Ceninde Akrep Olan Türk Ünlüleri

Eski 08-04-2009   #1
yesimciwciw

Ceninde Akrep Olan Türk Ünlüleri

CEBİNDE AKREP OLAN TÜRK ÜNLÜLERİ
Zor kazanılan para zor harcanıyor Bu durum ünlüler için de geçerli Ancak bazıları var ki adları cimriye çıkmış İşte cebinde akrep olduğu iddia edilen ünlülerden bir kaçı:

Demet Akalın: Son yıllarda paraya para demeyen ünlü popçunun eli çok sıkı Gayrimenkule yatırım yapan ünlü şarkıcı cimriliği konusunda "Benim malım çok kıymetli Eski şeylerimi bile kimseye veremiyorum Paranın nasıl kazanıldığını biliyorum" demişti

Tüm mal varlığını annesinin üzerine yapan Akalın, "Hayatın bin bir türlü hali var Annem benim akıl hocam Tuğba Özay ile annesini örnek aldık" diye konuştu

Emrah:
İstanbul ve Bodrum'da 100'e yakın dairesi, Polat Towers'da spor kompleksi olan Emrah, Kendisiyle ilgili yapılan 'cimri' yakıştırmasına "Çok küçük yaşlarda zorluktan geldim Para çok zor kazanılmış bir şey" diyor Emrah evlenmeyi düşündüğü sevgilisi Sinem'e, 'evlilik sözleşmesi' şartı da koydu

Ece Erken:
Tuncer Öztarhan ile evlenerek sosyeteye de giren güzel sunucu bahşiş konusunda oldukça cimri çıktı Erken, eğlence mekanından çıktığında uzun süre kahyalarla park ücreti konusunda pazarlık yapıyor Ece'nin bu durumundan arkadaşları bile şikayetçi

Kimilerine göre cimriler kraliçesi

Nilüfer: Kimilerine göre tutumlu bir insan, kimilerine göre ise "cimrilerin kraliçesi" O ise bu konuda, "Cimri değilim ama lüzumsuz harcamalardan hoşlanmam Lüksten, gösterişten nefret ederim" diyor

Ali Poyrazoğlu:
Ünlü tiyatrocu cimri olduğunu kabul edenlerden Poyrazoğlu, "Biz çok zor para kazanılan bir mesleği yapıyoruz Hollywood yıldızları, Fransız ve İtalyan yıldızları gibi para kazanmıyoruz Parayı harcamak yürek istiyor, görgü istiyor, bilgi istiyor Paranı harcadığın zaman helal edeceksin Ben onun için paramı çok dikkatli harcarım" diye konuştu

Bahşiş vermiyor

Mahsun Kırmızıgül: Albümleri en çok satanlar arasında yer alan Kırmızıgül, yönetmenliğini yaptığı 'Beyaz Melek' ve'Güneşi Gördüm' filmleriyle de gişede servetine servet kattı Ünlü sanatçının gittiği mekanlarda arabası için otoparkçılara para ödemediği ve görevlileri isyan ettirdiği öğrenildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Ceninde Akrep Olan Türk Ünlüleri

Eski 08-04-2009   #2
reyf

Cevap : Ceninde Akrep Olan Türk Ünlüleri

bizim gibi kişilerde gözünün yaşına bakmaz ama parası çok olan pazarlığı yapar

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com