Dört Yıldır Her Gün Aynı Otobüse Binen Kedi |
07-31-2009 | #1 |
yesimciwciw
|
Dört Yıldır Her Gün Aynı Otobüse Binen KediDÖRT YILDIR HER GÜN AYNI OTOBÜSE BİNEN KEDİ İngiltere'de bir kedi dört yıldır düzenli olarak aynı otobüse biniyor (Metin Güneş / CNN TÜRK / Londra) -- 12 yaşındaki Casper İngiltere’nin Plymouth kentinde evinin bulunduğu sokaktaki duraktan her gün saat 1055’te 3 numaralı otobüse biniyor ve otobüsün yaklaşık 17 km süren tüm güzergahını dolaşıp bir saat sonra tekrar eve dönüyor Kedi güzergah boyunca kentin tarihi tersanesi ve deniz üssünden, kent merkezinden, ve birkaç mahalleden geçiyor Casper bu yolculuğu o kadar uzun zamandır yapıyor ki güzergahta ilk kez görev yapan otobüs sürücülerine kedinin doğru durakta indiğinden emin olmaları söyleniyor Casper’ın sahibi olan 65 yaşındaki Susan Finden, “Casper hep saatlerce ortadan kaybolurdu ve ben nereye gittiğini hiç bilemezdim Ona Casper adını taktım çünkü bir hayalet gibi ortadan kaybolma huyu var Daha sonra otobüs sürücüleri bana otobüse bindiğini söyledilerâ€� dedi Otobüs işletmesinden bir sözcü de şirketin işyerinde bir uyarı ilanı asarak sürücülerden ücret ödemeyen bu yolcuya iyi bakmalarının isteyeceklerini söyledi