Resimli İmzalık Nickler |
07-28-2009 | #1 |
yesimciwciw
|
Resimli İmzalık NicklerdefoL Çekip gitmek gibi birşey Bu Uzaklaştırmak kendini herşeyden En basiti Ben artık ''yokum'' Teşekkürler Gülümsettikleriniz için Yılmayan kalbimle gurur duyuyorum Seviчor Sevmiчorrr Aşkα kαpını αçtıqın zαmαn αcılαr qiremez diчemezsin Aşk αcılαrıчlα tutkulαrıчlα qözчαşlαrıчlα rüzqαrlαrıчlα tαze çiçek kokulαrıчlα bir bütün olαrαk qirer içeri Aşkı αcılαrdαn süzemezsin ! İstesen de istemesen de αşkα boчun eqersin Burası büчük şehir qünahkar şehir o vurdumduчmaz o deli dolu şehir Ben bu şehirde sensiz чaşayamam Bir qününde dört mevsim var bu şehrin Her sokaqında bir dünчa var Bu şehir baştan başa sen Bi Prenses BuLucam ama KraLiçe her zaman |ANNEM| oLucAK Sana geL diyemem Ben kendimden gideLi çok oLdu Yüreğime ayazLar vurdu ŞarkıLarım öLdü benim bugün Ve ısLak bir cama vurdu çocukLuğum "Sarıl ßana" Hayata sarıldığın gißi ßütün korkular gerçek olduğunda Ve ßeni mezarımdan çıkardığında "Sev ßeni" Güneşi sevdiğin gißi Vampir kalßimdeki kanı yakıp kavuran GözyaşLarımdan y a n g ı n L a r çıkarıp y a k m a l ı b u y ü r e ğ i… bazen s u s k u n luk gerekir her şeyi bilmek için belki de hiçbir şey bilmemek gerekir deniyor kimbilir en iyi bildiklerimiz y a v a ş y a v a ş unuttuklarımızdır Öyle bir hayat yaşıyorumm ki ́ [ Cenneti ] de gördüm [ Cehennemi ] de Öyle bir aşk yaşadım ki Tutkuyu da gördümm pes etmeyi de Bazıları seyrederken hayatı en önden Kendime bir sahne buldum oynadım Öyle bir rol vermişler kiOkudum okudum anlamadım Kendi kendime konuştum bazen evimde Hem kızdım hem güldüm halime Sonra dedim ki 'söz ver kendine' Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin S e v i l m e k i s t i y o r s a n ö n c e s e v m e y i b i l e c e k s i n [ ! ] Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin Öyle bir hayat yaşadım ki Son yolculukları erken tanıdım Öyle çok degerliymiş ki zaman Hep acele etmem bundan a n l a d ı m m m m m m
07-29-2009 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Resimli İmzalık NicklerEline sağlık yeşim çok güzel imzalar