![]() |
Doğu Türkistan Türkiye’nin Namusudur |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Doğu Türkistan Türkiye’nin NamusudurDünya sağır, Amerika kör, Avrupa duyarsız… Orta Asya’nın emaneti, çekik gözlüm, şimdi mazlum ![]() Haykıracak kimseler yok, sokaklar eğlence mekanlarına kilitlenmiş ve Türkiye’ye uzaktan gelen kan kokusu midemizi bulandırmıyorrrr ![]() Utanmıyoruz, arlanmıyoruz ve hayasızca duymadan, isyan etmeden seyrediyoruz ![]() Doğu Türkistan’da akıtılan kan ayaklarınızı kirletmiyor mu? Bu kan içinizi eritmiyor mu? Allah aşkına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gökbayrak'ın mavi rengini al kanları ile sulayanlar bizim bayrağımıza benzetiyorlar maviyi ![]() ![]() ![]() ![]() Ama nafile onlar bizim bayrağa benzetseler bile kanları ile ne önemi var ki? O Gökbayrak’ın kendi ırkından gelen insanların yaşadığı Türkiye topraklarında taşınması bile yasak ![]() Çin politikalarını bize bile yutturmuş, bizi bile ikna edip kardeşlerimizi terörist sınıfına koydurmuş ![]() İnadına yarın Albayrak’ın yanına birde Gökbayrak alacağım arabama, evime koyacağım ![]() ![]() Bu bayrağı biz yasak etti diye…Sonra'da aldığım her üründe Çin'i protesto edeceğim ![]() ![]() Çin kinini, nefretini kolluk kuvvetleri aracılığı ile kusuyor, bu yetmezmiş gibi birde vatandaşlarını ellerinde demir sopalarla sokaklara döküp öyle öldürtüyor kardeşlerimizi ![]() İçim kan ağlıyor ![]() Ağlasa ne fayda ![]() Kim duyacak, kim gidip Çin Büyükelçisine durdurun bu vahşeti yoksa… Zor be çekik gözlüm zor ![]() Sen bize Orta Asya’nın emanetisin ya biz ne kadar sahibiz sana? ![]() ![]() ![]() Yarım asıra yakın zamandır kustuğun kanı görmedik ![]() ![]() Sahip çıkmadık kısacası sana, seni öldürenleri lanetlemedik gür bir sesle ![]() ![]() ![]() ![]() Senin Müslüman olduğunu unuttuk hep ![]() Hatırladıklarımızda da başına dert açmadık mı? Resmi politikalarımız Çin’in elini güçlendiren türden olmadı mı? Biz bile seni Çin’in terörist görmesine yardımcı olmadık mı? Bugün bini aştı ölü sayısı ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bilmem bunu belki sende unutmuşsundur ![]() ![]() Öldürün öldürün sesleri ile sokaklarınız cesetlerle dolduruyorlar yine ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kez sokaklarda cansız bedenlerinize sahipleriniz bile ulaşamıyor ![]() Onlara ölü demeyin, ben diyorsamda bakmayın cahilliğimdendir ![]() Onlar Doğu Türkistan’ın kurtuluşu, bağımsızlık yolundaki dik duruşu ![]() ![]() Bilmezler ki o sokaklarda yatan her beden bir damla kan verdi Gökbayrak’a ![]() Ah Doğu Türkistan… Orta Asya’nın bize emaneti ![]() Çekik gözlüm ![]() ![]() ![]() Urumçi sokaklarında ruhsuz bedenin yatıyor ya, ben de hayasızca seyretmeye devam ediyorum ![]() Soyumu soysuzlaştırmak için zorla fuhuşa teşvik edilen kızlarımıza sahip çıkmıyorum ![]() Ah ben bu emaneti nasıl koruyamadım da demiyorum artık ![]() Doğu Türkistan bile diyemiyorum cesaret edip ![]() Gökbayrak’ın yasak olması beni korkutuyor ![]() Ve ben zorla kürtaja götürülen emanetin karnından deşilerek alınan ve öldürülen o çocukları bilmiyorum artık ![]() Bilmiyorum çünkü ben senin Müslüman ve Türk kardeşim olduğunu unuttum ![]() Öldürülen ve soysuzlaştırılan bendim o kürtajda ![]() Unuttum ya benden soracaklar seni, yarın bilmiyorum da derim ben ![]() ![]() Varsın biz böyle diyelim, varsın biz senin esaretini seyredelim ![]() Çekik gözlüm, Orta Asya’nın bize son emaneti… Bu kez ok yaydan çıktı ![]() ![]() Namusunu koruyor ![]() ![]() Sen namusunu korudun korumasına ya, biz sana ne kadar sahip çıktık? Gökbayrak'ını bile serbest edemeyecek kadar bizde emanet kaldın! Ayhan Kıskaç
![]() |
|