![]() |
Teğmen Neden Amirali Vurmak Ister? |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Teğmen Neden Amirali Vurmak Ister?Malûm medya, birkaç gündür ortaklaşa paslaşarak, Orgeneralleri, generalleri, şimdilik, bir kenara koydu, “Teğmenler olayına- Teğmenler çetesine” odaklandı ![]() Son “haberlerine” göre; Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç ile Donanma Komutanı Oramiral Uğur Yiğit’e yönelik suikast planlarını hazırladıkları iddia edilen 2 Albay da, Ergenekon savcıları tarafından ifade vermeye çağrılmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben, hem tahkikatın selameti, hem de yasalar gereği bu konuda yorum yapamayacağım, hüküm vermeyeceğim ![]() ![]() Asıl soru Bu yeni “Ergenekon 2- Teğmenler çetesi” haberlerini duyduğumda, ilk aklıma gelen soru şu oldu: “Bu, okullarında çok başarılı oldukları bilinen, bu genç deniz subayları mesleklerinin ilk kademelerinde neden, nasıl fuhuş ve uyuşturucu gibi kirli işlere bulaşmışlar, Amirallerini öldürmek için çete kurmuş olsunlar ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı soruyu, Mehmet Altan da soruyor ![]() Altan “Rivayet muhtelif” diyor ![]() ![]() ![]() ![]() Altan yazıyor; Suikast planının arkasında yer aldığı ileri sürülen Amiral R’nin, kendisine ait olduğu öne sürülen ve internete düşen ses kaydında, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç’ın atadığı yeni görevinden rahatsızlığını, ifade etmiş “Meslek onuruyla kimseyi oynatmam ![]() ![]() ![]() Gene o ses kayıtları! Ve gene kuyularda deniz kıyılarında “tesadüfen” bulunan veya “gizli tanıklar” tarafından ihbar edilen silah ve mühimmat! Sorarım, bu mühimmat, silahlar, vb, neden denize atılır? Sonra “tesadüfen veya ihbar üzerine bulunmaları” için mi? Makul bir izahı yok ama maksat zihinleri karıştırmak, havayı bulandırmak! 2 ![]() Altan, havayı, haberleri kirletmeye devam ediyor: “Ama gene de tüm bunlar bana bir teğmenin bir amirali neden vurmak istediğini açıklamıyor ![]() 2 ![]() Altanların yeni Cumhuriyeti kurulsa ne teğmen ne general ne de TSK kalacak! Dedim ya, tahkikatın sonunu bekleyeceğim; her sorumlu yazarın yapması gerektiği gibi! Fakat hemen şunu da söyleyeyim: Bu olay bir fesat balonu ise, bu balonu, sivil savcıların ellerine bırakmadan, biran evvel, patlatmak Genelkurmaya düşer! ![]() ![]() ALTEMUR KILIÇ |
![]() |
![]() |
|