![]() |
SBS Sonuçları Açıklandı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() SBS Sonuçları AçıklandıSBS sonuçları açıklandı Ortaöğretim Yerleştirme Puanı'na göre birinci yerleştirme sonuçları bugün Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinden açıklandı ![]() Milli Eğitim Bakanlığı, tercih başvuruları işlemlerinin 23 Temmuz'a kadar uzatılması sebebiyle yerleştirme takvimini yeniden düzenlemiş, sonuçların açıklanması bugüne kalmıştı ![]() ![]() Sonuçlar sbs2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN Birinci yerleştirme sonucunda bir okula yerleşmeye hak kazanan öğrenciler, kayıtlarını 27 Temmuz-5 Ağustos 2009 tarihleri arasında yaptıracak ![]() 6 Ağustosta boş kontenjanlar ilan edilecek ve 7-11 Ağustos arasında ikinci yerleştirme için başvuru alınacak ![]() İkinci yerleştirme sonuçları ise 15 Ağustos'ta ilan edilecek ![]() ![]() 24-26 Ağustos arasında ise ''tercihte yükselme'' için başvuru alınacak ve 1 Eylül'de sonuçlar duyurulacak ![]() ![]()
![]() |
|